Ο μεγαλύτερος γιος του εκλιπόντος τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλος, αποχώρησε μόνος του από την Αθήνα με προορισμό τη Νέα Υόρκη.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Το Πρωινό»,  πέταξε από την Αθήνα για το αεροδρόμιο Νιούαρκ στο Νιου Τζέρσεϊ, την Πέμπτη.

Ο μεγαλύτερος γιος του βασιλιά Κωνσταντίνου έφυγε από το ξενοδοχείο που έμενε στο κέντρο της Αθήνας, περίπου στις 12:00 το μεσημέρι και πέταξε στην πρώτη θέση απευθείας για τη Νέα Υόρκη.

Ο Παύλος Γλύξμπουργκ ήταν πιο κάζουαλ ντυμένος και κρατώντας τον χαρτοφύλακα του αλλά έχοντας και ένα backpack. Μάλιστα πλήρωσε εισιτήριο 5.380 ευρώ και είχε μαζί του 18 βαλίτσες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο πρωτότοκος γιος του έκπτωτου βασιλιά της Ελλάδας, προσγειώθηκε στη Νέα Υόρκη περίπου στις 4:20 τα ξημερώματα της Παρασκευής. Μάλιστα, στο αεροδρόμιο του Νιου Τζέρσεϊ τον απαθανάτισε ο τηλεοπτικός φακός του HerNews μόνο του, χωρίς τη σύζυγό του Μαρί Σαντάλ ή κάποιο από τα  παιδιά τους.

Ο ίδιος περίμενε υπομονετικά στην ουρά όπως όλοι όσοι ταξίδευαν μαζί του


«Πέταξε πρώτη θέση και πλήρωσε 5.380 ευρώ για το εισιτήριο. Να πούμε ότι το απλό είναι γύρω στα 400 ευρώ, η business είναι 1.300-1.400 ευρώ και η πρώτη θέση 5.400 ευρώ. Έχει ιδιωτική τουαλέτα, είναι ολόκληρη καμπίνα, Bulgari προϊόντα, δηλαδή κάνεις και μπανάκι πριν βγεις στη Νέα Υόρκη», σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας.

Υπενθυμίζεται πως παρότι είχαν υπάρξει φήμες περί εγκατάστασης του Παύλου Γλύξμπουργκ στην Αθήνα κάτι τέτοιο δεν ισχύει με τον ίδιο να αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα για το μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από την κηδεία του πατέρα του.




 
Top