Από τον Γιώργο Π. Αποστολόπουλο 

Τις τελευταίες ημέρες δέχομαι… συγχαρητήρια από φίλους που νομίζουν ότι ανέλαβα Αντιδήμαρχος στην Αθήνα υπό τον Κώστα Μπακογιάννη.
Για άλλη μία φορά αναγκάζομαι να επισημάνω ότι δεν ανέλαβα καμία Αντιδημαρχία υπό τον Κώστα Μπακογιάννη και ότι δεν ανήκω στην Παράταξή του. Οποιαδήποτε συνωνυμία που προκαλεί εκλογική σύγχυση, την αντιμετωπίζω με πολιτικό σθένος παρά τις αντιξοότητες που υφίσταμαι όλα αυτά τα χρόνια από διάφορες πλευρές.
Είμαι ο Γιώργος Αποστολόπουλος του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ. Διετέλεσα για σύντομο διάστημα Δήμαρχος Αθηναίων (η φωτογραφία είναι από το γραφείο του Δημάρχου) όταν παραιτήθηκε ο προηγούμενος, ως πρώτος σε ψήφους Δημοτικός Σύμβουλος. Υπήρξα Αντιδήμαρχος και είμαι Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ.
Ασχολούμαι με την πολιτική στην Α’ Αθήνας και την Τοπική Αυτοδιοίκηση με τον τρόπο που γνωρίζετε όλοι. Με ευαισθησία για τον άνθρωπο, την Καθημερινότητα και το Περιβάλλον. Με υποστήριξη στο ηθικό, στο δίκαιο, στο νόμιμο, στο λογικό. Με προσήλωση στην Κοινωνική Δικαιοσύνη και στην Πατρίδα. Με μία διαφορετική φιλοσοφία για την πολιτική και δεν πρόκειται να αλλάξω ούτε να γίνω πολιτικά «υπό».
Γιατί είμαι ο δικός σας Γιώργος!
 
Top