Της Ιωάννας Υψηλάντη

Να λοιπόν, που μετά από 82 χρόνια τα Γερμανικά τανκς θα ξαναπατήσουν... Ουκρανικό χώμα.
Η Γερμανία ανακοίνωσε και επισήμως, μέσω της υπουργού της των Εξωτερικών, Ανναλένας Μπέρμποκ (Πράσινη) ότι:
"Δεν παίζουμε παιχνίδια στην Ευρώπη, γιατί πολεμάμε εναντίον της Ρωσίας και όχι μεταξύ μας"!!!! ΟΛΟΙ θα συμμετέχετε, στο έγκλημα!!!
Αυτά τα παιδιά του Σβαμπ και του Σόρος, που έχουν εγκατασταθεί σε πρωθυπουργικές και υπουργικές θέσεις, σε όλη την Δύση με άφθονο χρήμα, αποδεικνύεται ότι δεν αξίζουν, ούτε το ένα σέντσι της χρηματοδότησης τους!
Γιατί αυτά δεν τα είπε κάποια θείτσα της δημοσιογραφίας, αλλά ένα επίσημο πρόσωπο της "λοκομοτίβας της Ευρώπης"!
Είστε σε πόλεμο με την Ρωσία;; Τότε αναμείνατε και τον βομβαρδισμό του Βερολίνου, ως απάντηση. Έτσι δεν πάει ηλίθιο πιόνι των Αμερικάνων;;
Και σ΄αυτό το υποκατάστατο ανθρώπου, που δεν έχει, ούτε ΜΙΑ δικαιολογία, για τους νεκρούς Ρώσους και Ουκρανούς, που θα στοχεύσουν οι "Τίγρεις", οι "Πάνθηρες" και τώρα οι "Λεοπαρδάλεις", υποκλίνεται δουλικά, όλη η ΕΕ!
Τάχα μου τώρα ο Σολτς "πιέστηκε", από τους Αμερικανούς, όταν έχει, ήδη,  στείλει, στο ΟυκροΡάιχ  εκατοντάδες τόνους Γερμανικών όπλων, που τα κλαίει η χώρα του. Τα Λέοπαρντς τον "ανησύχησαν"!
Αυτή η ανησυχία δεν έχει καμία σχέση με την συνείδηση, ή με την ιστορική μνήμη! Είναι ο πόθος της εκδίκησης! Το μένος του Γερμανικού Ράιχ, για την ήττα του, από την Ρωσία! Το μένος για τις σημερινές και τις επόμενες ήττες, στο Σολεντάρ και στο Μπαχμούτ. Με Γερμανικά τανκς μπήκε, στην Ουκρανία, το 1941, ο παππούς του Σολτς και σήμερα, ο απόγονος του κάνει το ίδιο!
Ο φασίστας, όσο κι αν δηλώνει "σοσιαλδημοκράτης", κάποτε αποκαλύπτεται, θέλει δεν θέλει!
Όσο για την υστερία των τανκς, που η Δύση έχει αναγάγει, ως φετίχ της νίκης της, τα γεγονότα θα το καταγράψουν, ως ένα κακόγουστο αστείο. Όταν οι εικόνες των κατεστραμμένων λεοπαρδάλεων θ΄ αρχίσουν να έρχονται, απ΄ τα μέτωπα. Όπως συνέβη και με τα πολυδιαφημισμένα "Μπαϊρακτάρ", τις τζαβελίνες, ακόμη και με τα "θαυματουργά" Χάιμαρς, με τα ονόματα των οποίων οι Ουκρανοί βάφτιζαν τα παιδιά τους! Όλα κείτονται σε συντρίμμια σε κάποιες γωνιές του μετώπου.
Όσο στέλνετε όπλα, τόσο θα σας ζητούν κι άλλα! Ήδη, ζητάνε αεροπλάνα F16, Γιουροφάιτερ και ελικόπτερα.
Μην ξεχάσετε να τους στείλετε και τα επόμενα! Τα πυρηνικά!
Για να μας καταστρέψετε όλους κοράκια του θανάτου!

 
Top