Για 2η συνεχή χρονιά, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ με την ηγετική του θέση, παραμένει ο Επίσημος Χορηγός Εκπαίδευσης του ΣΕΓΑΣ, παρέχοντας τη δυνατότητα στους Έλληνες αθλητές και πρωταθλητές μας του στίβου να αποκτήσουν κρατικώς αναγνωρισμένη εκπαίδευση σε όποιο κλάδο σπουδών επιθυμούν. Από το 2014, σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ έχουν γίνει οι μεγαλύτεροι Έλληνες αθλητές και πρωταθλητές στίβου, σε διάφορες  ειδικότητες αλλά κυρίως ειδικότητες που σχετίζονται με τον αθλητισμό όπως προπονητική και φυσικοθεραπεία.

Η απονομή των φετινών υποτροφιών της ακαδημαϊκής χρονιάς 2015-2016 θα γίνει τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου στις 12.30  το μεσημέρι στο αμφιθέατρο «Οδυσσέας Ελύτης» του ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

Μεγάλη στιγμή της εκδήλωσης θα είναι η ανακοίνωση της δημιουργίας της AKMH RUNNING TEAM  με σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ και αθλητές-πρωταθλητές του ΣΕΓΑΣ. Μίας πολλά υποσχόμενης ομάδας με βάσιμες ελπίδες για πρόκριση και «βάθρο» αφού η ομάδα της ΑΚΜΗΣ θα πλαισιωθεί από μεγάλους Έλληνες αθλητές και πρωταθλητές αλλά και νέα παιδιά με όραμα και ελπίδα.

Η ομάδα της ΑΚΜΗΣ θα είναι μία από τις 5 μεγαλύτερες (ΟΠΑΠ, WIND, ADIDAS, AKMH, EΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ) που θα τρέξουν στον 33ο τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Μαζί με τους 100 και πλέον σπουδαστές και φίλους του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, θα τρέξουν οι μεγάλοι μας πρωταθλητές και σπουδαστές πλέον του ΙΕΚ ΑΚΜΗ:

•       Αναστασία  Μαρινάκου –Πρωταθλήτρια Ελλάδας 3.000 μ και κάτοχος Πανελληνίου Ρεκόρ Νεανίδων
•       Μάκης Γούρλιας - Πρωταθλητής Ελλάδας Νέων στα 5.000 μ
•       Παρασκευή Μακρή- Πρωταθλήτρια Ελλάδας στα Τριπλούν
•       Κώστας Γκελαούζος- Πρωταθλητής Ελλάδος στα 5.000 μ
•       Γιάννης Βαϊτσης- Πρωταθλητής Ελλάδος στα 20.000 μ
•       Στέφανος Βασιλαντωνάκης –Πρωταθλητής Ελλάδος-Εθνική Ομάδα Ποδηλασίας

Όμως, την μεγάλη ομάδα του ΙΕΚ ΑΚΜΗ πλαισιώνουν και άλλα κορυφαία ονόματα:

•       Φάνη Χαλκιά –Ολυμπιονίκης στίβου
•       Αντώνης Σρόιτερ –Δημοσιογράφος
•       Καρίνα Περέιρα –τ.Δ/ντρια Επικοινωνίας CHAMPIONS LEAGUE
•       και ο Γιάννης Χαρούλης ο κορυφαίος Έλληνας τραγουδοποιός και ερμηνευτής

Η πρώτη εμφάνιση της ΑΚΜΗ RUNNING TEAM θα γίνει στον 33ο τον Μεγάλο –ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ- Μαραθώνιο της Αθήνας στις 8 Νοεμβρίου με κεντρικό μήνυμα «Τρέχουμε για τη  ΕΛΠΙΔΑ», δίνοντας παράλληλα ένα μήνυμα ευαισθητοποίησης του κόσμου υπέρ του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο-ΕΛΠΙΔΑ.

Την απονομή των υποτροφιών στους αθλητές που θα είναι παρόντες, θα κάνει ο Πρόεδρος του ΙΕΚ ΑΚΜΗ Κωνσταντίνος Ροδόπουλος, παρουσία του Προέδρου του ΣΕΓΑΣ, Κώστα Παναγόπουλου ενώ την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία της η Πρόεδρος του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη στην οποία ο Πρόεδρος του ΙΕΚ ΑΚΜΗ κος Κων/νος Ροδόπουλος θα απονείμει 5 υποτροφίες σπουδών σε παιδιά του Συλλόγου  στο πλαίσιο των προγραμμάτων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του ΙΕΚ ΑΚΜΗ.

Στις 8 Νοεμβρίου λοιπόν η μεγάλη ομάδα της ΑΚΜΗΣ, τρέχει  για την «ΕΛΠΙΔΑ» στον 33ο Μαραθώνιο της Αθήνας- τον αυθεντικό μαραθώνιο - στις 4.00 το απόγευμα. Σημείο αφετηρίας: Λεωφ. Αμαλίας 20 & Σουρή- Μέγαρο Ιδρύματος Μποδοσάκη απέναντι από το Ζάππειο (γύρω στις 3.30 μμ η ώρα συνάντησης) .

ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΕΝΘΑΡΡΥΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ! ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΚΜΗΣ!

 
Top