Το κλιπ αναρτήθηκε σε λογαριασμό στο Twitter που συνδέεται με την τρομοκρατική οργάνωση - Δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα η γνησιότητά του...
Σάλο έχει προκαλέσει στο διαδίκτυο ένα βίντεο που αναρτήθηκε σε λογαριασμό που σχετίζεται με το Ισλαμικό Κράτος και υποτίθεται ότι δείχνει την κατάρριψη του ρωσικού αεροσκάφους που κατέπεσε σήμερα στη χερσόνησο του Σινά, λίγα λεπτά μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο του Σαρμ ελ Σέιχ.
Το βίντεο δημοσιεύτηκε μετά από την ανάρτηση ενός μηνύματος στο Twitter, με την οποία το Ισλαμικό Κράτος στην Αίγυπτο «αναλαμβάνει την ευθύνη» για την κατάρριψη του αεροσκάφους που κόστισε τη ζωή σε 224 άτομα.
«Οι στρατιώτες του Χαλιφάτου πέτυχαν να καταρρίψουν ένα ρωσικό αεροσκάφος στην επαρχία του Σινά, που μετέφερε περισσότερους από 220 Ρώσους σταυροφόρους οι οποίοι σκοτώθηκαν όλοι» ανέφερε το μήνυμα της τζιχαντιστικής οργάνωσης που ισχυρίζεται ότι προχώρησε στην ενέργεια αυτή σε «αντίποινα» για τη ρωσική επέμβαση στη Συρία.
Την ανάληψη της ευθύνης εκ μέρους του παρακλαδιού του ΙΚ στην Αίγυπτο μετέδωσε και ο ιστόποτος Aamaq ο οποίος χρησιμοποιείται ως ημιεπίσημο «πρακτορείο» των τζιχαντιστών.
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player
http://www.press-gr.com/
 
Top