Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Η κυβέρνηση της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας έδειξε "κόκκινη κάρτα" στην Ευρωπαϊκή Ένωση του...

4ου Ράιχ.

Η Isabel Brilhante Pedrosa, διπλωμάτης της Πορτογαλίας, Πρέσβειρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη Βενεζουέλα, απελάθηκε κι έλαβε προθεσμία 72 ωρών για να τα μαζέψει και να αποχωρήσει από τη γη του Μπολιβάρ.

Ο Νικολά Μαδούρο, γνήσιο παιδί του Μπολιβάρ και του Τσάβες, έδωσε πληρωμένη απάντηση στη νεοναζιστική Ευρώπη, μετά τα νέα μέτρα κυρώσεων από τα "πολιτισμένα" ανθρωπόμορφα κτήνη της Ευρωπαϊκής Ένωσης εναντίον του λαού της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλας.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση του 4ου Ράιχ, χωρίς ίχνος ντροπής και ξεπερνώντας τους δολοφόνους αποικιοκράτες περασμένων αιώνων αποφάσισε πως η Βενεζουέλα Νομοθετεί και πράττει εναντίον του δικαίου και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων".

Η Ευρώπη της παρακμής δεν αντέχει καν κριτικής. Είναι η δικτατορική φυλακή για 27 χώρες μέλη της, που κυβερνούν στο όνομα των τραπεζιτών κυβερνήσεις μαριονέτες.

Η Ε.Ε. των τραπεζιτών φιλοδοξεί να πάρει τη θέση της αποικιοκρατικής Ισπανίας στη Βενεζουέλα και δεν έχει καμία σημασία αν στην Ισπανία κυβερνούν "σοσιαλιστές" και οι Ποδέμος της ιμπεριαλιστικής "αριστεράς".

Όπως τόνισε ο Jorge Arreaza, υπουργός των Εξωτερικών της Μπολιβαριανής Δημοκρατίας της Βενεζουέλα "Η Ε.Ε. έχει λάβει 55 μέτρα κυρώσεων (εμπάργκο) εναντίον της Βενεζουέλας χωρίς καμία σοβαρή αιτιολόγηση. Τουναντίον, απόλυτα δικαιολογημένη είναι η απέλαση της πρέσβειρας της Ε.Ε. Μια σοβαρή και οδυνηρή απόφαση για το Καράκας, ως αποτέλεσμα μιας μανιακής και αλαζονικής ευρωπαϊκής εχθρότητας που δεν είναι ανεκτή...".

Τέτοιο ηχηρό χαστούκι δεν έχει δεχθεί ποτέ στην ιστορία της η Ευρωπαϊκή Ένωση.

«Δεν είναι μαρξιστής και δεν είναι ούτε δημοκράτης,
όποιος αναγνωρίζει και δεν υπερασπίζεται
την ισότητα των εθνών και των γλωσσών,
όποιος δεν παλεύει εναντίον κάθε καταπίεσης και εθνικής ανισότητας»
Λένιν,
κρίσιμες παρατηρήσεις σχετικές με το εθνικό ζήτημα, Οκτώβρης - Δεκέμβρης 1913

29 χρόνια Εθνικής Περηφάνιας ενός Αδέσποτου κι Αδούλωτου Λαού

«Ανυποχώρητος σημαίνει να είναι...
το κεφάλι σου μέσα στο στόμα του λύκου
κι εσύ να του λες άντε γαμήσου!»
 Φιντέλ Κάστρο
 

 
Top