Ειρήνη Μαρούπα 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΕΤΕ.

Και φωνάζουν οι πατριδεμποροι να φοβηθούν οι πατριώτες όπως το λέγε ο Κωστας Βάρναλης!
Βρε, βρε, βρε τα πρακτόρια ένα ένα αποκαλύπτονται. Δήθεν πατριωτικά σάϊτ που εγκλωβίζουν τους αγνούς έλληνες πατριώτες με την δήθεν πατριωτική στάση τους, για να τους στρέψουν την κατάλληλη στιγμή εκεί που πρέπει όσο πρέπει.
Για να ανεχθεί ο ελληνικός λαός τον περιορισμό των εθνικών του συνόρων που είχε προαναγγείλει η Μπενακη και υλοποιεί σήμερα σύσσωμο το σάπιο πολιτικό προσωπικό.
Τα κατοχικά νέα του κυρίου Νικολάου Γκόνου, εξ Αλιβερίου Ευβοίας. Στον τόπο που μεγάλωσα.
Ο κύριος Γκόνος που λέτε λοιπόν, ήθελε να με γνωρίσει προ 3-4 ετών, αλλά δεν συνέβη.

Σήμερα, αναφέρεται δημοσίευμα που ανέβασε στο μπλογκ του, σε δολοφονία πολιτικού προσώπου, κι έχει, λέει, πληροφορίες, πηγές και γνώσεις (που θα πει άλλη φορά), για οργάνωση (εγκληματική υπονοεί) μακεδονομάχων, η οποία σύμφωνα με το κείμενό του, "«εξωτερικός παρατηρητής » , φέρνοντας στο μυαλό του τα συλλαλητήρια και ΤΟΝ ΠΑΛΜΟ ΤΟΥΣ για το «ΣΚΟΠΙΑΝΟ» , τις «απειλητικές» επιστολές προς βουλευτές, με αφορμή τις διαπραγματεύσεις για την ονομασία της ΠΓΔΜ και τη χρήση του όρου «Μακεδονία» , την βαθιά πεποίθηση κάποιων ότι συνιστά Εσχάτη προδοσία η παράδοση του όρου Μακεδονία"!
Δηλαδή φωτογραφίζει, ως υποπτους για την "δολοφονία πολιτικού" εμένα. Εμένα!, που είμαι η μοναδική δικηγόρος, (ασχολούμενη μάλιστα πλέον, επί 20ετία με το ποινικό δίκαιο), η οποια δημόσια τοποθετούμαι ότι διαπράττουν ποινικα αδικήματα εσχάτης προδοσίας και άμεσης συνέργειας σε επιβουλή εδαφικής ακεραιότητας, όσοι (κυβέρνηση βουλευτές) υπέγραψαν και ψηφίσουν παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας που σημαίνει παραχώρηση εδαφών και όσοι ανέχονται αυτό στηρίζοντας την κυβέρνηση ή δεν παραιτούνται για να εμποδίσουν.
Διαπράττουν ποινικά αδικήματα που επισύρουν τις βαρύτατες ποινές των ισοβίων και της θανατικής καταδίκης, σύμφωνα με τον Ποινικό Κώδικα.

Φωτογραφίζει επίσης, τον κύριο Τάτσιο, τον κ. Δημήτρη Φιλιππίδη, την γλυκύτατη κυρία Νίνα Γκατζούλη και τους ελληνοαμερικανούς, τους ελληνοκαναδούς, τους ελληνοαφρικανούς, και τους ελληνοαυστραλούς, οι οποίοι διοργάνωσαν τα συλλαλητήρια και πλήρωσαν τα έξοδα σε δολλαρια.
Οι οποιοι επέδωσαν εξώδικα (κι όχι απειλητικες επιστολες οπως υιοθετεί το άρθρο την φράση του κ Βούτση).
Εξώδικα ενημέρωσης (νομιμες εξωδικαστικές ενέργειες δηλαδή), στους βουλευτές για όσα προβλέπονται στον ποινικό κώδικα για συμπεριφορές που περιγράφονται στον Ποινικό Κώδικα ως ποινικά αδικήματα, εφόσον πληρούται η αντικειμενική και υποκειμενική υπόστασή τους, ώστε οι βουλευτές πριν ψηφίσουν να γνωρίζουν τις ΝΟΜΙΜΕΣ συνέπειες των πράξεών τους και να μην ψηφίσουν .
Γιατί η ψήφος τους, Εν γνωσει όσων ενημερώνονται από τα εξώδικα συνιστά ποινικό αδίκημα.

Φωτογραφιζει επισης τους δυο εισαγγελείς που έστειλαν κατεπειγοντως στις 5 Ιουλίου την μήνυση των Παμμακεδονικών στην Βουλή επειδή έκριναν ότι είναι ΒΑΣΙΜΗ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ.

Κύριε Γκόνε, ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ, ΟΥΤΕ ΑΝΗΚΑ ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, Μακεδονομάχων ή άλλων.
Δεν σκοπεύω ούτε υπάρχει περίπτωση ποτέ να εμπλακώ σε "δολοφονία" οπως το θέτετε μάλιστα, πολιτικού προσώπου.
Θα πρωτοστατησω όμως στην επιβολή των νόμιμων ποινών σε οσους διαπράξουν τα αδικήματα Εις βάρος της πατριδας μου.
Και επίσης ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΟΒΑΜΑΙ.

Ελπίζω ότι τα ίδια ισχύουν και για τον απόδημο ελληνισμό και τα 200 σωματεία που εκπροσωπεί ο κ. Τάτσιος, Αλλά ας μιλήσουν καλύτερα μόνοι τους.

Δεν φοβάμαι. Όλους εσάς τους πράκτορες μυστικών υπηρεσιών, που υπηρετείτε ξένα εθνικα συμφεροντα. Οι οποίοι έχετε βάλει στο μάτι την πατρίδα μου, και θέλετε να χαρίσετε κομμάτια της στους εχθρούς της.

Την πατρίδα μας, εμείς ο ελληνικός λαός, θα την υπερασπιστούμε με όλα τα μέσα, όπως επιτάσσει το Σύνταγμά μας, στο άρθρο 120. Θα την υπερασπιστούμε έναντι των εξωτερικών εχθρών της, οι οποίοι επιβουλεύονται τα εδάφη μας.

Ξέρουμε τι θέλετε να κάνετε.
Να σας φοβηθούμε.
Και δεν πρόκειται.
Οι απειλές σας ότι θα μας κλείσετε φυλακή, δεν πιάνουν. Γιατί δεν έχουμε πράξει τίποτα παράνομο,
Αντιθέτως διεκδικούμε την αποκατάσταση της δημοκρατίας στην πατρίδα μας και την εδαφική της ακεραιότητα.
 
Top