“Το παιδί τραυματίστηκε σε ένα σημείο πολύ ψηλά στο βουνό, εκεί υπάρχει μεγάλη λίμνη αίματος” είπε ο κ. Παντελής Πάπιστας, γιατρός και φίλος του 35χρονου ομογενή Κωνσταντίνου Κατσίφα, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

“Σε μία απόσταση 70-80 μέτρων, στην κατηφόρα, υπήρχαν διάσπαρτες μεγάλες ποσότητες αίματος. Το αίμα ήταν κόκκινο, δηλαδή το παιδί εκείνη την ώρα ακόμα ανέπνεε, η καρδιά του χτυπούσε. Το παιδί δεν μπορεί να είχε πεθάνει με τον πρώτο τραυματισμό, τον έσερναν γιατί φαίνεται ότι υπάρχει σύρσιμο από σώμα ανθρώπινο πάνω στα χόρτα, το έφτασαν μέχρι κάτω” σημείωσε ο κ. Πάπιστας και πρόσθεσε:

“Ο ιατροδικαστής από το Γιάννενα, ο κ. Βουγιουκλάκης θα μπορέσει να πει ποιο τραύμα προηγήθηκε και κάτω από ποιες συνθήκες. Πιστεύουμε ότι προηγήθηκε το τραύμα του θώρακα και έπεται εκείνο στο μετωπιαίο οστό”.

Περιγράφοντας τα όσα προηγήθηκαν τις μέρες πριν από την Κυριακή, ο κ.Πάπιστας έκανε λόγο για μία τεταμένη κατάσταση μεταξύ της ελληνικής μειονότητας και κυρίως του 35χρονου ομογενή και της αλβανικής αστυνομία.

“Αυτό το παιδί ήταν η ψυχή της οργάνωσης και μέρες πριν, όταν είχε αρχίσει ο σημαιοστολισμός, οι Αλβανοί αστυνομικοί του έλεγαν πως ‘όποια σημαία και να σηκώσεις, εμείς θα την κατεβάσουμε’”, κατέληξε.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

 
Top