Μια ομάδα νεαρών θέλησε να κάνει μια φάρσα στην 20χρονη καλλονή και εκείνη δυστυχώς, έπεσε στα «δίχτυα» τους...



Θύμα... απαγωγής από μια ομάδα «πειρατών» έπεσε στις Κάννες η μικρή αδερφή της Kim Kardashian και διάσημο μοντέλο της Victoria's Secret, Kendall Jenner, στις Κάννες, όπου βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες για το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου.

Σύμφωνα με την Daily Mail, μια ομάδα νεαρών θέλησε να κάνει μια φάρσα στην 20χρονη καλλονή και εκείνη δυστυχώς, έπεσε στα «δίχτυα» τους!

Οι εν λόγω κύριοι κάλεσαν την Kendall σε ένα πάρτι που θα λάμβανε μέρος σε ένα πολυτελές γιοτ και το οποίο -όπως της είπαν- το διοργάνωνε ο δισεκατομμυριούχος συνιδρυτής της Microsoft, Paul Allen. Μάλιστα, της υποσχέθηκαν ότι εκεί θα συναντούσε και άλλους σταρ του κινηματογράφου, της μουσικής και του μόντελινγκ, μεταξύ των οποίων την Kate Moss, τον Mick Jagger και την Katy Perry.

Ένα σκάφος πήγε και παρέλαβε την Jenner η οποία, ωστόσο, κατάλαβε γρήγορα ότι είχε πέσει θύμα μιας κακόγουστης φάρσας, αφού οι νεαροί την μετέφεραν στο δικό το γιοτ, το οποίο καμία σχέση δεν είχε με αυτό που της είχαν περιγράψει.

Η Kendall τρομοκρατήθηκε και αφού πέρασε λίγη ώρα μαζί τους -μην μπορώντας να «δραπετεύσει»- τελικά τους έπεισε να την γυρίσουν στη στεριά, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες όταν μίλησε στη συνέχεια στους φίλους της για την περιπέτειά της, περιέγραψε τους κύριους που την «απήγαγαν» ως «κάποια σκουπίδια από την Ευρώπη...»!

 
Top