Ο 27χρονος πρώην φίλος της την περιέλουσε με οινόπνευμα και της έβαλε φωτιά με έναν αναπτήρα επειδή τον παράτησε...



Τραγικό θάνατο βρήκε μία νεαρή φοιτήτρια από τη Ρώμη, η οποία κάηκε ζωντανή μέσα στη μέση του δρόμου από τον πρώην φίλο της, καθώς κανένα από τα διερχόμενα αυτοκίνητα δεν σταμάτησε για να τη βοηθήσει παρά τις απελπισμένες κραυγές της.

Σύμφωνα με την ιταλική αστυνομία, η 22χρονη Sara Di Pietrantonio ξεψύχησε σε έναν δρόμο της Ρώμης τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν ο 27χρονος πρώην φίλος της την περιέλουσε με οινόπνευμα και στη συνέχεια της έβαλε φωτιά χρησιμοποιώντας έναν αναπτήρα.

Ο Vincenzo Paduano (όπως ονομάζεται ο δράστης του ειδεχθούς εγκλήματος) είχε στήσει καρτέρι στην άτυχη γυναίκα, περιμένοντάς τη να φύγει από το σπίτι του νέου της φίλου. Στη συνέχεια ακολούθησε το αμάξι της μέσα στη νύχτα και την υποχρέωσε να σταματήσει στο πλάι του δρόμου, επειδή όπως είπε «ήθελε να συζητήσουν». Ωστόσο, μόλις μπήκε στο αμάξι της η συζήτησή τους εξελίχθηκε γρήγορα σε καυγά. Στη συνέχεια, ο 27χρονος άρχισε να περιλούζει το εσωτερικό του αμαξιού της κοπέλας αλλά και την ίδια με ένα μπουκάλι οινόπνευμα που είχε μαζί του και, όταν εκείνη προσπάθησε να διαφύγει διαβλέποντας τις προθέσεις του, εξαγριωμένος την ακολούθησε στο δρόμο και της έβαλε φωτιά.

Το 22χρονο θύμα που βρήκε τραγικό θάνατο τα ξημερώματα της Κυριακής










Η άτυχη κοπέλα καιγόταν για αρκετή ώρα μέχρι να αφήσει την τελευταία της πνοή, ενώ ο σαδιστής φίλος της στεκόταν δίπλα της και την παρακολουθούσε να βασανίζεται. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι, με βάση το βίντεο από μια κάμερα ασφαλείας στην περιοχή, τουλάχιστον δύο αμάξια πέρασαν δίπλα από τη γυναίκα που καιγόταν, ωστόσο κανείς από τους οδηγούς δεν θέλησε να ανταποκριθεί στις απελπισμένες κραυγές της για βοήθεια και να σταματήσει για να παρέμβει.

Σύμφωνα με τις αρχές, εάν κάποιο από αυτά τα αυτοκίνητα είχε σταματήσει, πιθανόν η ζωή της γυναίκας να είχε σωθεί.

Ο δράστης λίγο μετά τη σύλληψή του σε αστυνομικό τμήμα της Ρώμης




Όπως ανακοίνωσαν οι ιταλικές αρχές τη Δευτέρα, ο δράστης του φριχτού αυτού εγκλήματος συνελήφθη λίγες ώρες μετά την επίθεση και, παρόλο που αρχικά αρνιόταν την πράξη του, τελικά ομολόγησε στην αστυνομία μετά από ανάκριση οχτώ ωρών.



 
Top