Η θανάτωση του γορίλα σε ζωολογικό κήπο του Σινσινάτι έχει διχάσει την κοινή γνώμη με πολλούς χρήστες του διαδικτύου να κάνουν λόγο για αμέλεια των γονέων. Η θανάτωσή του αποφασίστηκε προκειμένου να σωθεί ένα 4χρονο αγοράκι το οποίο έπεσε κατά λάθος μέσα στο χώρο που έμενε το ζώο. Ήδη,εκατοντάδες χιλιάδες άτομα έχουν υπογράψει ψήφισμα στον ιστότοπο Change.org ασκώντας δριμεία κριτική στην αστυνομία του Σινσινάτι και τον ζωολογικό κήπο για τη θανάτωση του ζώου , αποδίδοντας ευθύνες στους γονείς του παιδιού. 

Σύμφωνα με τη Daily Mail, γονείς του 4χρονου είναι η Μισέλ Γκρεγκ, 32 ετών, και ο Ντιον Ντίκερσον, 36 ετών. Όπως αναφέρει η εφημερίδα, έχουν ακόμη τρία παιδιά ενώ ο Ντίκερσον δεν έχει καθαρό ποινικό μητρώο.  Ο φάκελος του περιλαμβάνει διαρρήξεις, απροσάρμοστη συμπεριφορά, οπλοκατοχή, διακίνηση ναρκωτικών, ακόμη και απαγωγή.

Μάλιστα, το 2006 είχε καταδικαστεί σε έναν χρόνο φυλάκιση για διακίνηση ναρκωτικών.

Τα τελευταία χρόνια φαίνεται πάντως ότι προσπαθεί να φτιάξει τη ζωή του. Σύμφωνα με τη Daily Mail, εργάζεται ως διαλογέας στο Σινσινάτι σε εταιρεία που προμηθεύει βιομηχανικό εξοπλισμό και δηλώνει υπερήφανος πατέρας τεσσάρων παιδιών. Αυτό φαίνεται και από τις φωτογραφίες που ανεβάζει στα social media.

Από την άλλη πλευρά, η μητέρα του 4χρονου είναι διευθύντρια σε νηπιαγωγείο στο  Σινσινάτι.

 

 

 

"Σαν κοινωνία, συνήθως βιαζόμαστε να κρίνουμε και να κατηγορήσουμε κάποιον για το αν προσέχει ή όχι τα παιδιά του. Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν ότι με τα δικά μου παιδιά είμαι πολύ προσεκτική. Ατυχήματα συμβαίνουν, αλλά είμαι ευγνώμων για το γεγονός ότι οι σωστοί άνθρωποι βρέθηκαν στο σωστό σημείο σήμερα. Ευχαριστώ όλους όσοι βοήθησαν. Και περισσότερο από όλους τον Θεό" έγραψε μεταξύ άλλων στο Facebook η μητέρα του παιδιού. 


 
Top