...Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ"...

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟ ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΝΩ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ...

Ο "ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΡΜΠΑΣ ΤΗΣ ΑΣΚΗΣΕ ΕΦΕΣΗ....ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ!

ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΟΜΗΡΕΙΑ...ΑΦΟΥ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΡΜΠΑΣ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΙ ΤΟ "ΤΕΡΑΣΤΙΟ" ΜΙΣΘΟ ΤΩΝ 300 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕ ΩΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΣ!!!

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΟΤΟΥ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΡΜΠΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΦΕΣΕΩΝ ΣΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ...ΟΠΩΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΠΟΥ ΕΣΚΙΖΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΓΟΥΣΕ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ...

ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ...Η ΕΦΕΣΗ ΠΟΥ ΑΣΚΗΣΕ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΡΜΠΑΣ...ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 30(!!!) ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΕΛΙΔΕΣ ,ΜΕ ΣΩΡΕΙΑ ΨΕΜΜΑΤΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΛΙΒΕΛΛΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΙΑΣ ΜΗΤΕΡΑΣ, ΜΙΑΣ ΦΤΩΧΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΙΣΣΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ "ΛΑΘΟΣ" ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ...

ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΚΔΙΚΑΖΕΤΑΙ Η ΕΦΕΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ....

ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΡΜΠΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΦΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΔΙΚΙΑ...

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΩΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗΣ...ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ...ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ 30ΣΕΛΙΔΗ ΕΦΣΗ ΤΟΥ...ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΙΑΣ ΦΤΩΧΗΣ ΑΙΓΑΛΙΩΤΙΣΣΑΣ...

ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΣΟ "ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ" ΕΙΝΑΙ....



 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΕ-ΟΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΥ:



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ -ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΠΟΕ ΟΤΑ :


Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. εκφράζει την αντίθεσή της στην απόφαση του Δημάρχου Αιγάλεω κ. Δημήτρη Μπίρμπα να ασκήσει ΕΦΕΣΗ σε δικαστική απόφαση που δικαιώνει εργαζόμενη που απασχολήθηκε με πρόγραμμα STAGE, μετατρέποντας την σχέση εργασίας της σε Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου.


Η συγκεκριμένη απόφαση της Διοίκησης του Δήμου Αιγάλεω καταδικάζεται από το Σύλλογο Εργαζομένων του Δήμου που διεκδικεί την άρση της ΕΦΕΣΗΣ και την άμεση πρόσληψη της εργαζόμενης. Αναδεικνύει δε ταυτόχρονα πως και τα προγράμματα STAGE ουσιαστικά αποτελούσαν εργασιακές σχέσεις που επιλέχθηκαν εκείνη την χρονική περίοδο να καλύψουν πάγιες ανάγκες του Δήμου προκειμένου να μην προσληφθεί μόνιμο προσωπικό!!!


Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. σταθερή στη θέση της υπέρ της μόνιμης και σταθερής εργασίας καλεί το Δήμαρχο και τη Διοίκηση του Δήμου να επανεξετάσουν τη στάση τους και να ανακαλέσουν άμεσα την άσκηση ΕΦΕΣΗΣ στην δικαστική απόφαση που δικαιώνει την εργαζόμενη.


Στηρίζει δε κάθε πρωτοβουλία του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Αιγάλεω ώστε συντονισμένα και με κάθε τρόπο να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας με μόνιμη και σταθερή σχέση εργασίας!!!


Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

        Ο Πρόεδρος                                                    Ο Γεν. Γραμματέας


Θέμης Μπαλασόπουλος                                        Βασίλης Πετρόπουλος







  Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Αιγάλεω :
ΣΥΛΛΟΓΟΣ   ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ   ΔΗΜΟΥ   ΑΙΓΑΛΕΩ
Να ανακληθεί από τη Διοίκηση του Δήμου Αιγάλεω η έφεση κατά της εργαζόμενης συμβασιούχου (stage) και να επιστρέψει άμεσα στην εργασία της.
Το ΔΣ του συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Αιγάλεω με ομόφωνη απόφαση του εκφράζει τη διαμαρτυρία του στην κατάθεση έφεσης από τη Διοίκηση του Δήμου σε δικαστική απόφαση που δικαίωνε την επιστροφή εργαζόμενης συμβασιούχου- (Stage) στην εργασία της και ζητά την ανάκλησή της.
Εκφράσαμε και στο Δημοτικό Συμβούλιο την εύλογη αντίθεση του Συλλόγου μας στην άσκηση εφέσεων κατά δικαστικών αποφάσεων που δικαιώνουν συναδέλφους. Επίσης ζητήσαμε να γίνει θέση του Δημοτικού Συμβουλίου να μην εξαντλούνται τα ένδικα μέσα σε όλες τις περιπτώσεις και να δικαιώνονται οι εργαζόμενοι με τη πρωτόδικη απόφαση.
Η επιλογή αυτή της Διοίκησης έρχεται σε αντίθεση με αυτά που υποστήριζε ο Δήμαρχος και η παράταξή του ως αντιπολίτευση. Τότε που είχε κρατήσει θετική στάση ώστε να μην ασκηθούν ένδικα μέσα σε δικαστική απόφαση που δικαίωνε εργαζομένους. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι μνημονιακοί νόμοι, εγκύκλιοι κλπ. που επέβαλαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις, στόχο έχουν να αποδυναμώσουν την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τα δικαιώματα όσων εργάζονται σε αυτή. Να την αποδιοργανώσουν και να την αποψιλώσουν από προσωπικό.
Σαν Σύλλογος αλλά και σαν εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση έχουμε κάνει πολύμορφες δυναμικές κινητοποιήσεις για να μην επιβληθούν διαθεσιμότητες, απολύσεις, ιδιωτικοποιήσεις κλπ. προστατεύοντας όχι μόνο τους συναδέλφους μας, αλλά και τις ίδιες τις δομές και υπηρεσίες που παρέχει ο Δήμος μας προς τους δημότες. Και τα καταφέραμε!
Με τον αγώνα μας πετύχαμε να επανέλθουν στις εργασίες τους συνάδελφοι, που είχαν τεθεί σε διαθεσιμότητα και πολλοί ακόμα εργαζόμενοι άλλων ειδικοτήτων, ώστε να κρατηθούν «ζωντανές» οι υπηρεσίες του Δήμου, αφού έχει αποδειχθεί ότι κάθε κατάργηση θέσης εργασίας έχει ως συνέπεια την αντίστοιχη απώλεια υπηρεσιών που προσφέρει ο Δήμος στους δημότες.
Με αυτό το σκεπτικό ζητάμε από τη Διοίκηση του Δήμου την ανάκληση της έφεσης και την επιστροφή της συναδέλφου  στην εργασία της.
Υπερασπιζόμαστε τα εργασιακά δικαιώματα, προστατεύουμε τις δημόσιες δομές, διεκδικούμε ένα δημόσιο προς όφελος των πολιτών.
ΤΟ    ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ   ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ :

ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ : "Το σωματείο εργαζόμενων του δήμου σιωπά στις απολύσεις των συμβασιούχων"

ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ : ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΑΤΡΑΣ ή Ο ΜΠΙΡΜΠΑΣ;

"ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ" Ο ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ΣΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝΔΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ!




 
Top