Ποιου Δημάρχου ήταν αδερφός ο οδηγός της νταλίκας Δημήτρης Ανδρεάκος;Ο οδηγός της μοιραίας νταλίκας που έσπειρε τον θάνατο στον Κηφισό το πρωί της Τετάρτης, είναι ο Δημήτρης Ανδρεάκος,Ο Δημήτρης Ανδρεάκος είναι ο αδελφός του Δημάρχου Aνατολικής Μάνης, Πέτρου Ανδρεάκου.

Ο Δημήτρης Ανδρεάκος είναι κάτοικος Αερόπολης και είχε ξεκινήσει το απόγευμα της Τρίτης για να κάνει δρομολόγιο προς το Κρυονέρι για να φορτώσει εμπόρευμα για την οικογενειακή κάβα.

Τι απάντησε ο Δημήτρης Ανδρεάκος για το τροχαίο στον Κηφισό;Ο Δημήτρης Ανδρεάκος σκόρπισε τον θάνατο τα ξημερώματα της Τετάρτης όταν έχασε τον έλεγχο της νταλίκας του και έπεσε πάνω σε ΙΧ σκοτώνοντας δύο ανθρώπους. Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, από το φονικό τροχαίο στον Κηφισό σοκάρει…..

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο οδηγός Δημήτρης Ανδρεάκος έχασε τον έλεγχο δεν έχουν διευκρινιστεί. Ο ίδιος υποστήριξε ότι είχε πρόβλημα στο τιμόνι όταν οδηγούσε στον Κηφισό και έγινε το τροχαίο.

«Δεν μπορούσα να ελέγξω τη νταλίκα» είπε ο Δημήτρης Ανδρεάκος που προκάλεσε το τροχαίο στον Κηφισό.

Σύμφωνα με όσα είπε ο δικηγόρος Πέτρος Μαντούβαλος του Δημήτρη Ανδρεάκου, στην εκπομπή «Tatiana Live» της Τατιάνας Στεφανίδου στο Epsilon, ο οδηγός της νταλίκας υποστήριξε πως δεν μπορούσε να ελέγξει το όχημα.

Ο κ. Μαντούβαλος επιβεβαίωσε πως έχει διαπιστωθεί ποσόστωση οινοπνεύματος στο αίμα του Δημήτρη Ανδρεάκου, άρα έχει οινόπνευμα στο αίμα του που είναι πάνω από το προβλεπόμενο όριο.

Επιπλέον, ο κ. Μαντούβαλος τόνισε ότι η νταλίκα δεν κινούταν με υπερβολική ταχύτητα στον Κηφισό, αλλά με μέση προς μικρή.

Το χρονικό του τροχαίου στον Κηφισό

Ο 65χρονος οδηγός Δημήτρης Ανδρεάκος της νταλίκας που έκανε τρελή πορεία ήταν σύμφωνα με την Τροχαία ήταν υπό την επήρρεια αλκοόλ.

Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το αλκοόλ ήταν 4 φορές πάνω από το επιτρεπόμενο όριο. Ο Δημήτρης Ανδρεάκος είναι σύμφωνα με πληροφορίες αδερφός δημάρχου από περιοχή στην Πελοπόννησο και ιδιοκτήτης φορτηγών για χωματουργικές εργασίες.

Η νταλίκα έφυγε από την πορεία της μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και στην κυριολεξία συνέθλιψε τα δυο οχήματα. Μέσα σε αυτά, ένας πατέρας 60 ετών και η 34χρονη κόρη του. Ο πατέρας σκοτώθηκε επι τόπου η κόρη του χαροπαλεύει στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Αττικόν. Στο άλλο αυτοκίνητο ένας 65χρονος ο οποίος επίσης έχασε την ζωή του μέσα σε λίγα λεπτά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος πατέρας πήγαινε την κόρη του στην δουλειά του όταν έγινε το κακό. Μάλιστα οι συγγενείς των θυμάτων που κλήθηκαν στο νοσοκομείο προκειμένου να κάνουν το δύσκολο έργο της αναγνώρισης είναι εξοργισμένοι αφού έχασαν τους ανθρώπους τους από την μια στιγμή στην άλλη! Όλοι ήταν αλβανικής καταγωγής.

Σοκάρουν όμως και οι λεπτομέρειες της ζωής του 64χρονου οδηγού Δημήτρη Ανδρεάκου που έμελλε να σκορπίσει τον θάνατο νωρίς σήμερα το πρωί στον Κηφισό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του ο οδηγός νταλίκας Δημήτρης Ανδρεάκος έχει βιώσει δύο σοβαρά τροχαία στην οικογένειά του από τα οποία μάλιστα έχασε δύο από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους της ζωής του.

Πρώτα σκοτώνεται το ένα από τα τρία αδέλφια του. Η απώλεια δεν ξεπεράστηκε ,όμως συνήθισε να ζει με αυτή. Κάποια χρόνια αργότερα όμως ακόμα ένα συνταρακτικό τροχαίο θα συγκλονίσει τη ζωή του.

Ο 64χρονος επαγγελματίας οδηγός νταλίκας Δημήτρης Ανδρεάκος χάνει και τον γιο του σε τροχαίο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφοριες το νεαρό τότε παιδί έχασε τον έλεγχο της μηχανής του με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Σήμερα ο 64χρονος Δημήτρης Ανδρεάκος, που όπως όλα δείχνουν, βρισκόταν υπό την επήρεια αλκόολ, ευθύνεται για τον θάνατο δύο ανθρώπων και τον σοβαρό τραυματισμό μία γυναίκας η οποία βρίσκεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του Αττικού δίνοντας μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

«Είναι οικογενειάρχης, έχει παιδιά, μάλιστα έχει χάσει το ένα του παιδί σε αυτοκινητιστικό πριν οχτω χρόνια περίπου. Έπεσε και χτύπησε το κεφάλι του.

Έχει χάσει και τον αδελφό του σε τροχαίο πριν πολλά χρόνια. Αν είχε πιει δεν τον ξέρω αλλά σίγουρα δεν συνήθιζε να οδηγάει έχοντας πιει αλκοόλ, δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα. Είναι από τους καλύτερους οδηγούς που γνωρίζω εγώ. Δεν έχω μιλήσει με την οικογένειά του, τώρα οι άνθρωποι περνούν δύσκολα», είπε στο protothema.gr συγγενικό του πρόσωπο.

Ο 64χρονος Δημήτρης Ανδρεάκος κρατείται έως αυτή την ώρα στο Ά Τμήμα Τροχαίας Δυτικής Αττικής οπου διενεργείται προανάκριση. Όπως σημείωσε ο συνήγορος υπεράσπισής του στο protothema.gr, κ. Πέτρος Μαντούβαλος ο οποίος βρέθηκε και στο σημείο του φονικού τροχαίου:
«Υπάρχουν θέματα υπαιτιότητας του οδηγού και υπάρχει συγχρόνως ένα κορυφαίο θέμα ασφάλειας: Η Πολιτεία φέρει τεράστια ευθύνη, δεν υπάρχουν προστατευτικές μπάρες στο σημείο του δυστυχήματος».
Πηγή fimes.gr

 
Top