Η οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου -σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr - προσήλθε οικειοθελώς νωρίς το πρωί στο αστυνομικό μέγαρο Χανίων και ομολόγησε ότι ήταν εκείνη που παρέσυρε τον 57χρονο ποδηλάτη την περασμένη Τετάρτη, στην συμβολή των οδών Ι. Καποδιστρίου και Τσόντου Βάρδα, στην περιοχή του Παλιού Νοσοκομείου.

Θυμίζουμε πως μέχρι και αργά χθες βράδυ, η γυναίκα αρνούνταν την εμπλοκή της στο συμβάν, υποστηρίζοντας -μέσω του δικηγόρου της, Χρήστου Μαρκογιαννάκη- πως απλώς πέρασε από το σημείο μετά το τροχαίο. Σύμφωνα με την αρχική της ιστορία, η ίδια δεν κατάλαβε τι είχε συμβεί, γι’ αυτό και την επομένη του τραγικού συμβάντος έφυγε σε προγραμματισμένο ταξίδι στο εξωτερικό, την ώρα που οι Αρχές προσπαθούσαν να εξιχνιάσουν την υπόθεση.

Πάντως, μπορεί η ίδια να μην είχε ομολογήσει, όμως πληροφορίες από την πλευρά της Τροχαίας έκαναν λόγο για μια “δεμένη” υπόθεση, αφού υπήρχαν και μαρτυρίες αλλά και υλικό από κάμερες ασφαλείας που την τοποθετούσαν στον τόπο και στον χρόνο του δυστυχήματος.

Στην οδηγό, αναμένεται να ασκηθούν διώξεις για την παράσυρση και εγκατάλειψη του 57χρονου πατέρα πέντε παιδιών, αδικήματα τα οποία έχουν πλημμεληματικό χαρακτήρα σύμφωνα με το ισχύον νομικό πλαίσιο.

Η ίδια, ζήτησε μια “μεγάλη συγνώμη” από την οικογένεια και αναμένεται η απολογία της στις ανακριτικές Αρχές.

ΠΗΓΗ: zarpanews.gr

 
Top