Ως κεραυνός εν αιθρία έπεσε πριν από λίγη ώρα η είδηση της αποκάλυψης του δολοφόνου του 70χρονου συνταξιούχου ταχυδρόμου στη Ζάκυνθο. Πληροφορίες που μεταδίδει το imerazante.gr αναφέρουν πως ο δράστης είναι πρόσωπο του απολύτου στενού οικογενειακού περιβάλλοντος του θύματος, και συγκεκριμένα ο 26χρονος γιος του από το δεύτερο γάμο του με την αλβανικής καταγωγής γυναίκα του, ο οποίος μετά τις ανακρίσεις και τη συλλογή στοιχείων από την Αστυνομία ομολόγησε την πράξη του.

Προσπαθώντας να δικαιολογήσει την πράξη του ο δράστης φέρεται να είπε ότι είχε πέσει θύμα κακοποίησης από τον πατέρα του και το ίδιο και τα ανήλικα ετεροθαλή αδέρφια του.

Ο 26χρονος δράστης και η μητέρα του έπεσαν σε πολλές αντιφάσεις, γεγονός που κίνησε τις υποψίες των αστυνομικών, όπως επίσης και το γεγονός ότι δεν παρέστησαν στην κηδεία του 70χρονου.

Σε λίγο αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διέυθυνσης Ιονίων Νήσων.
Η αστυνομία από την πρώτη στιγμή είχε καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο δολοφόνος του 70χρονου συνταξιούχου ταχυδρομικού και πατέρα τεσσάρων παιδιών ήταν γνωστός του. Ο δράστης δολοφόνησε τον ηλικιωμένο εν ψυχρώ μέσα στο κλειστό φορτηγάκι του στην επαρχιακή οδό Ζακύνθου– Βολιμών, ωστόσο δεν βρέθηκαν ίχνη που να δείχνουν ότι το όχημα βρισκόταν εν κινήσει όταν πυροβολήθηκε ο οδηγός. Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας από αυτό εκτίμησαν ότι το θύμα σταμάτησε οικειοθελώς, ίσως μάλιστα να είχε ραντεβού με τον δολοφόνο του, καθώς το φορτηγάκι βρέθηκε σταματημένο στην άκρη του δρόμου. Την εκδοχή αυτή ενισχύει η διαπίστωση ότι ο 70χρονος αιφνιδιάστηκε, γιατί δεν προσπάθησε να βάλει μπροστά όταν είδε το κυνηγετικό όπλο να τον σημαδεύει, αλλά έβαλε ενστικτωδώς μπροστά του τα χέρια του στο παράθυρο του οδηγού. Γι’ αυτό έφερε τραύματα από τα σκάγια στις παλάμες, εκτός από αυτά στο πρόσωπο και τον θώρακα που προκάλεσαν τον ακαριαίο θάνατό του.

Ο 70χρονος είχε χάσει πριν από ενάμισι χρόνο την τρίτη σύζυγό του και μεγάλωνε μόνος του τα δυο ανήλικα παιδιά τους, ένα 10χρονο κοριτσάκι και ένα αγοράκι 7 χρόνων, ενώ είχε άλλα δυο παιδιά από τους δυο προηγούμενους γάμους του.
 
Top