Αρθρο Σπυρος Πριφτης...

Αποκαλυπτικο Βιντεο: Η Πλουσια Τηλεπερσόνα Τατιανα Στεφανιδου Παραποιει Εσκεμμένα τις Δηλώσεις Βαρουφακη! Χωρις Ορια η Παραπληροφορησης των Τηλεοπτικών Καναλιών! Τρεμουν μην δεν τους δωσει Αδεια Λειτουργιας ο Τσιπρας!

Συνεχιζεται ακαθεκτη η Προπαγανδα υπερ των Μνημονιων,και οτι συνεπαγεται με αυτο, στην Εκπομπη της Τατιανας Στεφανιδου, tatiana live,στο Καναλι Εψιλον!
Αυτη την Φορα το Πανελ της Εκπομπης, τα εβαλε με τον Γιανη Βαρουφακη,και με την Παρουσιαση του Νεου Πολιτικου φορεα στο Βερολίνο,λεγοντας Ειρωνικα, Τελικα ποτε θα δουμε τον Βαρουφακη Πρωθυπουργό στην Ελλαδα; Η δε Τατιανα Στεφανιδου, με Αντιπληροφορηση, και Διαστρέβλωση των λεγομενων του Γιανη Βαρουφακη, ειπε: Τουλαχιστον Παραδεχτηκε οτι απετυχε σαν Υπουργος Οικονομικων; Ενώ στην πραγματικότητα η ολοκληρωμενη δηλωση του Γιανη Βαρουφακη ηταν: Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι απέτυχα. Δεν είμαι πια υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας. Και η κυβέρνηση που εκπροσωπούσα παραδόθηκε στο πρόγραμμα που της επεβλήθη από τους δανειστές!

Το 1967 ανέτρεψαν την Eλληνική Δημοκρατία με τα τανκς, τον Ιούλιο του 2015 το έκαναν με τις τράπεζες, η Κυβέρνηση συνθηκολόγησε σε ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο να αποτύχει,και στο οποίο δεν πιστεύει κανείς , ούτε ο Σόιμπλε ούτε το ΔΝΤ ούτε ο Ντράγκι , αλλα ούτε και ο ιδιος ο Τσίπρας, κανείς!

Για ολα φταιει ο Βαρουφακης, κατα την Κριση της Πλουσιας Τηλεπερσόνας,Τατιανας Στεφανιδου, και οχι μονο, ολων των Πλουσιων και Ευκαταστατων σε αυτην την Χωρα, που εβγαλαν τα Χρήματα τους στο Εξωτερικο, με τον φοβο της Χρεοκοπίας,που ηταν Βασικο πλανο του τοτε Υπουργου Οικονομικον Γιανη Βαρουφακη,ωστε να γλιτώσουν η Πραγματικά Φτωχοί Ελληνες! Αντι αυτου, με την παραδοση,συνθηκολογηση της Κυβερνησης Τσιπρα, Σωθηκαν Για Αλλη Μια Φορα Η ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΟΙ! Ελα ομως που ο Γιανης Βαρουφακης με το ενα Ν, εχει ηχογραφησει ολα τα Γιουρογκρουπ, και οταν ερθει η ωρα να τα βγαλει στην Δημοσιοτητα,για καποιους δεν θα ειναι αρκετο η Φυγη τους με Ελικοπτερα!

Δειτε το Βιντεο Παραπληροφορησης της Εκπομπης Τατιανα LIVE



Αρθρο Σπυρος Πριφτης - email: spyros.priftis76@yahoo.gr
 
Top