Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Το τουρκικό δίκτυο "Tele 1" σε ειδικό ρεπορτάζ κάνει αναφορά στις...

πιέσεις που ασκήθηκαν από το ισραηλινό καθεστώς προς την τουρκική κυβέρνηση, ώστε να ακυρώσει τη σημερινή συνάντηση του Ιρανού Προέδρου με τον Ερντογάν.
Ο Ερντογάν είχε προαναγγείλει την ημερομηνία του ταξιδιού του Ραΐσι στην Τουρκία για σήμερα, ένα ταξίδι που ακυρώθηκε πριν από δύο ώρες.


Η ακύρωση της συνάντησης Ραΐσι - Ερντογάν και οι πιέσεις του Ισραήλ στην Τουρκία γι' αυτό τον σκοπό, παραξενεύουν μόνον τους δήθεν "αναλυτές" και τα παπαγαλάκια της αργυρώνητης δημοσιογραφικής πορνείας που θέλουν να ξεχάσουμε πως Τουρκία - Ελλάδα κινούνται σε ΑΠΟΛΥΤΗ συμφωνία με τις εντολές των ΗΠΑ και οι δήθεν "αντιπαλότητες" αποτελούν μια απλή θεατρική παράσταση για παραχώρηση εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων μας, όπως επιτάσσει το ΝΑΤΟ.

Η Τουρκία, πέρα από τις θεατρικές κραυγές Ερντογάν υπέρ Χαμάς, ήταν (από την εποχή της συμφωνημένης κοινής επιχείρησης "Μαβί Μαρμαρά") ο προνομιακός εμπορικός εταίρος του σιωνιστικού/ναζιστικού κατοχικού καθεστώτος στην Παλαιστίνη.

Ας θυμηθούμε:

Σημειώναμε στις 9 Νοέμβρη 2023... Ερντογάν & σια... Όπως τα σκυλιά που γαβγίζουν μα δεν δαγκώνουν!

* 24 Νοέμβρη 2023... Επίθεση Νταβούτογλου στον Ερντογάν: "Είσαι υποκριτής! Γιατί συνεχίζεις να προμηθεύεις καύσιμα και τρόφιμα στο Ισραήλ;"!
* 27 Νοέμβρη 2023... Το Ιράν "ξεσκεπάζει" τις μουσουλμανικές χώρες που στηρίζουν το Ισραήλ!
* 27 Οκτώβρη 2021... Ποια πατρίδα, φρεγάτες, ΑΟΖ & πράσινα άλογα; Ελληνικά αεροσκάφη στο Ισραήλ για προσομοίωση επιθέσεων σε Συριακές, Ιρανικές & Ρωσικές δυνάμεις... για υποστήριξη της Τουρκίας!
«Ο "Τουρκικός Εθνικός Όρκος"...
Αποτελεί την σιδερένια γροθιά του έθνους...
αποτελεί τη θεμελιώδη αρχή η οποία διέπει την ανεξαρτησία μας
μέσα στις (χρυσές) δέλτους της ιστορίας»
Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ
Απόφαση της Οθωμανικής βουλής (28 Γενάρη 1920)

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ
 
Top