Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

♦️Τι δεν θα επισημάνουν τα ΜΜΕ της δημοσιογραφικής αργυρώνητης πορνείας;
Κρατούνται, υπάρχουν φυλακισμένα παιδιά στις φυλακές της...

«μεγαλύτερης δημοκρατίας στη Μέση Ανατολή»,
της «σωστής πλευράς της ιστορίας»;

Το Κατάρ επιβεβαίωσε επίσημα σήμερα τη συμφωνία μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς για ανταλλαγή κρατουμένων, και δημοσίευσε τις λεπτομέρειες της συμφωνίας:
✔️Οι Ισραηλινοί και η Χαμάς θα σταματήσουν όλες τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Λωρίδα της Γάζας για τέσσερις ημέρες. Αυτό ισχύει και για τις πτήσεις της Ισραηλινής Αεροπορίας.
✔️Η Χαμάς θα απελευθερώσει 50 Ισραηλινούς ομήρους, γυναίκες και παιδιά. Σε αντάλλαγμα, το Ισραήλ θα απελευθερώσει 150 Παλαιστίνιους κρατούμενους, γυναίκες και παιδιά που κρατούνται στις ισραηλινές φυλακές.
✔️Η ανθρωπιστική βοήθεια θα μπορεί να περάσει από όλες τις περιοχές της Γάζας χωρίς εμπόδια.
✔️Το Ισραήλ έχει δεσμευτεί να μην συλλάβει Παλαιστίνιους στη Γάζα και να τους εγγυηθεί την ελεύθερη διέλευση μεταξύ του Βορρά και του Νότου.

Από την πλευρά της η Χαμάς δηλώνει «Θα παραμείνει σε εγρήγορση» και υποπτεύεται ότι «οι Ισραηλινοί δεν θα σεβαστούν την εκεχειρία. Αντίθετα, το Τελ Αβίβ μας προέτρεψε να μην αυταπατηθούμε για μια σύντομη εκεχειρία και υποσχέθηκε να συνεχίσει τη στρατιωτική επιχείρηση».
Να σημειωθεί πως πρόκειται για Συμφωνία Ισραήλ - Χαμάς και δεν περιλαμβάνει τους κρατούμενους από τις άλλες οργανώσεις της Παλαιστινιακής Αντίστασης ("Παλαιστινικό Κίνημα Ισλαμικής Τζιχάντ", Λαϊκό Κίνημα για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης κ.α.).

Απορίες...

- Ο "καλύτερος στρατός του κόσμου" (ο πιο δειλός)... κι η "σωστή πλευρά της ιστορίας" (σιωναζί), δεν κατατρόπωσαν την Παλαιστινιακή Αντίσταση με το Ολοκαύτωμα και τη σφαγή βρεφών, παιδιών, γυναικών, αμάχων;

- Το "δημοκρατικό" Ισραήλ δεν δήλωνε μέχρι χθες πως δεν διαπραγματεύεται με τους "τρομοκράτες της Χαμάς";

- Το "δημοκρατικό" Ισραήλ δεν θα διαπραγματευτεί με τους "τρομοκράτες" των άλλων Παλαιστινιακών οργανώσεων;

Μόνον οι κάνες των όπλων θα φέρουν τη δικαιοσύνη!

Νίκη στα όπλα της Παλαιστινιακής Αντίστασης!

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ
 
Top