ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΙΒΑΚΤΑΚΗΣ - ΣΠΥΡΟΣ ΣΚΛΑΒΟΣ

Ο "ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ"  ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΙΒΑΚΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο  ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΣ ΣΚΛΑΒΟΣ


ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΙ ΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ 2010!

ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ , ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΣΚΛΑΒΟΥ ΣΠΥΡΟΥ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ,ΤΣΕΠΩΝΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΧΙΜΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η  ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΥΤΟΖΩΕΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ:

Με την παρούσα ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ μας θέλουμε να κάνουμε γνωστό στις αρμόδιες αρχές αλλά και στην Ελληνική κοινωνία που δοκιμάζεται από την πανδημία του φονικού ιού, πως κάποιοι εκμεταλλεύονται τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων και κάνουν διακοπές διάρκειας εις βάρος των "κοροΐδων" συνάδελφων τους που μάχονται καθημερινά αντιμετωπίζοντας τον φονικό ιό στις φυλακές Κορυδαλλού αλλά και στις φυλάξεις κρατουμένων στα νοσοκομεία.

Συγκεκριμένα ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ τον "συνδικαληστή"  ΓΕΩΡΓΙΟ ΣΤΙΒΑΚΤΑΚΗ ότι τσεπώνει χρήματα του Ελληνικού δημοσίου που ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ.

Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΙΒΑΚΤΑΚΗΣ που "υπηρετεί" στην εξωτερική φρουρά Κορυδαλλού έχει να φορέσει στολή και να εκτελέσει μάχιμη υπηρεσία από το 2010 ενώ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ το ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΗΣ και ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ που προβλέπεται για τους ένστολους και μάχιμους εξωτερικούς φρουρούς.

Μάλιστα ο συγκεκριμένος συνδικαληστής συμμετείχε ως άμεσος συνεργός στην ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ του εκλογικού επιδόματος, των βουλευτικών εκλογών 2019, όπου μαζί με το υπόδικο πλέον και τέως διοικητή της εξωτερικής φρουράς,  αστυνόμο Β, Βασίλη Γκόνο, καταχράστηκαν τα χρήματα του εκλογικού επιδόματος προς όφελος τους.

Όμως ενώ ο υπόδικος Βασίλης Γκόνος αποπέμφθηκε από την θέση του, ο Γεώργιος Στιβακτάκης συνεχίζει να λαμβάνει παράνομα το επίδομα ανθυγιεινής και επικίνδυνη εργασίας , ενώ παραμένει και στην γραμματεία της εξωτερικής φρουράς παρά τις παρανομίες που έχει διαπράξει και το πλήθος των καταγγελιών στις δικαστικές και αρμόδιες αρχές.

Βαρύτατη  ευθύνη για αυτό το απαράδεκτο φαινόμενο  φέρει ο διευθυντής της  υπηρεσίας εξωτερικής φρουράς, Υποστράτηγος, Σπυρος Σκλάβος που τον καλύπτει σκανδαλωδώς αλλά και η διευθύντρια του καταστήματος κράτησης Κορυδαλλού που τηρεί μια ύποπτη σιωπή!

Φοβάται κάτι ο κύριος Σκλάβος και η διευθύντρια του καταστήματος κράτησης Κορυδαλλού ή συμβαίνει κάτι άλλο;;;

Εμείς δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι ο λόγος που δεν απομακρύνεται από την θέση του ουνδικαληστής -φάντασμα είναι το αλισβερίσι που γίνεται από τα έσοδα του ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ...

Επίσης ο "κύριος" Γεώργιος Στιβακτάκης πρέπει να ΚΛΗΘΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!

Γιατί ο υποστράτηγος, Σκλάβος Σπύρος τον καλύπτει και όχι  μόνο δεν έχει κινήσει τις προβλεπόμενες ποινικές και πειθαρχικέ διαδικασίες αλλά τον αφήνει και στην θέση του στην γραμματεία της εξωτερικής φρουράς  από την οποία έκανε όλες τις παράνομες πράξεις του...

Η διευθύντρια του καταστήματος συμφωνεί με όλα αυτά;;; Για το παράνομο κυλικείο που λειτουργεί εντός της εξωτερικής φρουράς τι έχει να πει;;

Πλέον από αυτά που συμβαίνουν στην εξωτερική φρουρά Κορυδαλλού με το συνδικαληστή-φάντασμα έχουν  ξεπεράσει προ πολλού τα όρια της παρανομίας και αποτελούν  πλέον ΣΚΑΝΔΑΛΟ στο οποίο συμμετέχουν και ο υποστράτηγος Σκλάβος αλλά και η διευθύντρια του καταστήματος Κορυδαλλού!

Μάλιστα πέραν των προβλεπόμενων ποινικών και πειθαρχικών κυρώσεων ΠΡΕΠΕΙ να ασκηθεί ΑΥΤΑΠΑΓΓΕΛΤΩΣ μήνυση κατά του συγκεκριμένου συνδικαληστή διότι όταν είδαν το φως της δημοσιότητας οι παρανομες δράσεις του, εκείνος είχε το θράσος να υποβάλλει και μήνυση ενωτίων του εισαγγελέα Πειραιά ότι ταχα μου οι καταγγελίες ήταν ψευδείς ενώ γνώριζε άριστα ότι δεν δικαιούται να λαμβάνει το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας αφού ΟΥΔΕΠΟΤΕ έχει φορέσει στολή ή εκτελέσει μάχιμη υπηρεσία εδώ και μια δεκαετία!

Εμείς δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα πράξει ο κύριος Σκλάβος που καλύπτει σκανδαλωδώς τον συνδικαληστή- φάντασμα και τις παρανομίες  του..

Ούτε μπορούμε να κατανοήσουμε την ένοχη ανοχή και σιωπή της διευθύντριας του καταστήματος κράτησης Κ2...

Για τους λόγους αυτούς θα απευθυνθούμε στον Εισαγγελέα του Άρειου Πάγου να μας πει εκείνος τι γνώμη έχει για όλα αυτά..
Καθώς και να ενημερώσουμε τον Πρωθυπουργό της χώρας για τα άθλια αυτά φαινόμενα και την σκανδαλώδη ανοχή των υπευθύνων...

ΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ  ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

ΑΘΗΝΑ 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2020
 
Top