Μήνυση σε βάρος ενός εκ των δύο κατηγορουμένων για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου κατέθεσε η δημοσιογράφος Αφροδίτη Φράγκου, καταγγέλλοντας ότι της επιτέθηκε στην οδό Γλάδστωνος.

“Περνούσα τυχαία από τη Γλάδστωνος, είδα τα αυτοκόλλητα πάνω στα καινούργια stensil, τα αφαίρεσα γιατί το θεώρησα πρόκληση, χωρίς να φανταστώ ότι είναι παρόντες αυτοί που τα κόλλησαν. Δέχτηκα την επίθεση αμέσως στο λεπτό, την ώρα που τα ξεκόλλαγα… Με χτύπησε στο σαγόνι κλπ”, ανέφερε η δημοσιογράφος στο ΟΡΕΝ.

Όπως εξήγησε στη συνέχεια, “επειδή κάτι που θύμιζε έβγαλα φωτογραφίες για να τα ελέγξω μετά, να το διασταυρώσω και διαπίστωσα ότι η υποψία μου ήταν σωστή, ήταν ο... στον οποίο και έκανα μήνυση. Απ’ ότι είδαμε στο Twitter είχε γράψει από πριν ένα μήνυμα ότι ‘ελάτε να τα κατεβάσετε’. Εγώ δεν το είχα δει, δεν το ήξερα. Όποιος και να πέρναγε που θα ευαισθητοποιείτο για το θέμα του Ζακ και θα ξεκόλλαγε τα αυτοκόλλητα θα του την είχε στήσει και θα δεχόταν επίθεση”. Σύμφωνα με την ίδια, δράστης της επίθεσης ήταν ο μεσίτης.

Ο ίδιος, πάντως, διαψεύδει τους ισχυρισμούς της, κάνοντας λόγο για προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων. “Δεν την πείραξε κανείς. Ούτε ασχολήθηκε κανείς για να την πειράξει. Απλά το έχουν σύστημα φαίνεται αυτό το πράγμα. Ήξερε αυτή τι έκανε... Φαντάσου, τώρα, ένα άτομο να κάθεται μπροστά σου να ουρλιάζει, να σε φωνάζει φασίστα, να λέει διάφορα, χωρίς να σε ξέρει, χωρίς να έχει καταλάβει, να μην την έχεις αγγίξει, να μην την έχεις πειράξει, προσπαθώντας να δημιουργήσει εντυπώσεις”, αναφέρει στον τηλεοπτικό σταθμό.

Σημειώνεται πως βρίσκεται στην τελική ευθεία η έκδοση βουλεύματος για την παραπομπή σε δίκη των δραστών που ενεπλάκησαν στον ξυλοδαρμό και τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου,

Δείτε το ρεπορτάζ:

 
Top