Η ΣΦΗΚΑ  
Συγκεντρωση για Ηριανα Μοναστηράκι 21:00
Το δικαστηριο απερριψε σημερα το μεσημερι το αιτημα αναστολης της ποινης της Ηριαννας και του Περικλη.
Ως αμεση απαντηση στη φασιστικη αυτη αποφαση, καλουμε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας σημερα στις 9:00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ στην ΠΛΑΤΕΙΑ στο ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ. Να ειμαστε ολοι εκει να στηριξουμε την Ηριαννα και τον Περικλη.
Οταν η αδικια γινεται νομος
τοτε η αντισταση γινεται καθηκον.
Πρωτοβουλία συντροφων και συντροφισσών
---------------------------
Νωρίτερα, πάνω από 150 άτομα που βρίσκονταν στο Εφετείο αναμένοντας την απόφαση για την αίτηση αναστολής και αποφυλάκισης της 29χρονης Ηριάννας αντέδρασαν με διαμαρτυρίες αμέσως μετά την απορριπτική απόφαση του δικαστηρίου που ακολούθησε της εισαγγελικής εισήγησης.
Οι αλληλέγγυοι έβαλαν φωτιά σε κάδους και άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα για αποφυλάκιση της κοπέλας που έχει καταδικαστεί σε 13 χρόνια για συμμετοχή στη Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς, με αποδεικτικό στοιχείο ένα  δείγμα DNA.
Οι νεαροί ήταν περικυκλωμένοι από τις διμοιρίες που περιφρουρούν από νωρίς τον χώρο καθώς υπήρχε κάλεσμα για συγκέντρωση από τις 9 το πρωί. Στη συνέχεια, σύμφωνα με την αστυνομία, εισήλθαν στην οδό Ιπποκράτους όπου επίσης άναψαν φωτιές σε κάδους και στην συμβολή της με την οδό Καλλιδρομίου στο ύψος του Αστυνομικού Τμήματος Εξαρχείων πέταξαν βροχή από πέτρες προς τους αστυνομικούς.


 
Top