Την Κυριακή 30 Ιουλίου 2017 αναμένεται αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα με εξαίρεση τα βορειοδυτικά ορεινά και ημιορεινά όπου το μεσημέρι και απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές, ενώ υπάρχει μικρή πιθανότητα για εκδήλωση σποραδικών καταιγίδων.

Η θερμοκρασία στη κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα κυμανθεί από 19 έως 36 βαθμούς, στη δυτική Μακεδονία και την Ήπειρο από 17 έως 36, στη Θεσσαλία, τη Στερεά Ελλάδα και την Πελοπόννησο από 19 έως 37, στα νησιά του Ιονίου από 20 έως 34, και στα νησιά του Αιγαίου από 21 έως 35, όμως στη νότια Κρήτη και την Ρόδο η θερμοκρασία θα φτάσει τοπικά τους 36 με 37 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες γενικά διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ, ενώ στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο θα πνέουν επίσης από βόρειες γενικά διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ.

Στη Αττική αναμένεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 26 έως 36 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν νότιοι 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 25 έως 34 βαθμούς.

Στη Λέσβο αναμένεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 35 βαθμούς.

Στην Κω αναμένεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες και βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 34 βαθμούς.

 
Top