Απόντες από την τελετή ορκωμοσίας του νέου δημοτικού συμβουλίου Αριστοτέλη, ο πρώην δήμαρχος, Χρήστος Πάχτας, επικεφαλής πλέον της αξιωματικής αντιπολίτευσης και οι δημοτικοί σύμβουλοι...









Υπενθυμίζεται ότι νέος δήμαρχος Αριστοτέλη, εκλέχθηκε ο Γιάννης Μίχος.



Ο απερχόμενος δήμαρχος αναμενόταν να παραστεί στην τελετή. Όμως, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΑΝΤ1,τόσο ο ίδιος όσο και οι σύμβουλοί του επιβιβάστηκαν σε λεωφορείο προκειμένου να μεταβούν στην Ιερισσό, όπου είναι η έδρα του δήμου, όπου είχε συγκεντρωθεί μερίδα κατοίκων διαμαρτυρόμενοι για την εξόρυξη χρυσού.



Επισημαίνεται ότι ο κος Πάχτας είχε καιρό να «πατήσει» στην περιοχή. Είχε επιλέξει να μεταφέρει το γραφείο του στην Αρναία μετά τα πρώτα επεισόδια που ξέσπασαν επί θητείας του.



Τελικά, ο απερχόμενος δήμαρχος και οι σύμβουλοί του δεν παρέστησαν στην ορκωμοσία καθώς δεν κατέβηκαν, όπως οι ίδιοι ζήτησαν, τα πανό κατά της εξόρυξης που είχαν αναρτηθεί εξω από το δημαρχείο.



Κάτοικοι που αντιδρούν στην εξόρυξη χρυσού βρίσκονται στο σημείο και ζητούν από το νέο δήμαρχο να «γίνουν αυτά για τα οποία τον εξέλεξαν».

http://planet-greece.blogspot.com/
 
Top