"Στα μαχαίρια" είναι δύο σύλλογοι μοτοσυκλετιστών Harley στη Ρόδο. Τρία άτομα, μέλη του ενός συλλόγου, κατέληξαν με χειροπέδες για εμπρησμό...











Για εμπρησμό από πρόθεση κατηγορούνται τρία άτομα, σε μια υπόθεση κόντρας μεταξύ δύο συλλόγων μοτοσυκλετιστών Harley, που δραστηριοποιούνται στη Ρόδο.



Σύμφωνα με πληροφορίες, μέλη ενός συλλόγου αποσχίστηκαν και ίδρυσαν άλλον. Από τότε, οι διαφωνίες τους, που δεν περιορίζονται μόνο στα λόγια, είναι αρκετές. Πέρσι, μάλιστα, είχε σημειωθεί ξυλοδαρμός ενός μοτοσυκλετιστή σε δρόμο της πόλης της Ρόδου.



Το πιο πρόσφατο περιστατικό, το βράδυ της προηγούμενης Κυριακής, αφορά τον εμπρησμό μηχανής Harley ενός Ιταλού, που εργάζεται σε νυχτερινό κέντρο της Μεσαιωνικής πόλης. Ένας άνδρας, πατέρας τεσσάρων παιδιών συνελήφθη, καθώς προέκυψε ότι είχε εμπλοκή στον προαναφερόμενο εμπρησμό. Κατά την προανάκριση, ομολόγησε ότι τον συνέδραμαν δύο ακόμα άτομα, τα οποία κατέληξαν και αυτά με χειροπέδες.



Οι κατηγορούμενοι, μάλιστα, φέρονται να ευθύνονται και για εμπρηστική επίθεση, που είχε σημειωθεί στα γραφεία συλλόγου της Harley. Να σημειωθεί ότι και οι δύο σύλλογοι λειτουργούν νόμιμα.



Πληροφορίες από dimokratiki.gr



http://planet-greece.blogspot.com/
 
Top