Ποια πασίγνωστη ηθοποιός πόσταρε στο instagram φωτογραφία του Υπουργού Δημόσιας Τάξης;..





Τη φωτογραφία του υπουργού Δημόσιας Τάξης Βασίλη Κικίλια, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η Τόνια Σωτηροπούλου.



Η ηθοποιός, μπορεί αρχικά να γέμισε ερωτηματικά τους διαδικτυακούς της φίλους για την εν λόγω ανάρτηση, όμως στη συνέχεια έδωσε την εξήγησή της.



«Ποινές φυλάκισης τουλάχιστον δύο ετών και βαρύτατα πρόστιμα για όσους κακοποιούν ζώα ζητά ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλιας hats off! Ευχαριστούμε ! Brilliant news! #respect», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία του υπουργού.







Να σημειωθεί ότι η Τόνια Σωτηροπούλου μετά την πολυσυζητημένη συμμετοχή της στο πλευρό του “James Bond” και στο “Skyfall”, ετοιμάζεται για μία ακόμη blockbuster επιτυχία.



Γιατί, όπως έγινε γνωστό, το μοντέλο με τη μεσογειακή ομορφιά, θα ενσαρκώσει τον ρόλο της Βίξεν, μίας αινιγματικής γυναίκας στη χολιγουντιανή υπερπαραγωγή «Ηρακλής» που σύντομα θα δούμε στους κινηματογράφους.



Με άλλα λόγια η Τόνια Σωτηροπούλου, αργά και σταθερά χτίζει διεθνή καριέρα, με μικρές έστω συμμετοχές σε μεγάλες ταινίες, τη στιγμή που άλλοι κάνουν μεγάλα όνειρα και επιστρέφουν – δυστυχώς – με τις βαλίτσες άδειες.




 
Top