Στις 4 Ιουνίου το θρυλικό νησί του Ωνάση, ο Σκορπιός θα ξαναμπεί στον παγκόσμιο χάρτη του jet set...



Ο νέος του ιδιοκτήτης Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ διοργανώνει τα εγκαίνια της νέας εποχής που θα συμπέσουν με τα 25α γενέθλια της κόρης του Εκατερίνα.

Όπως αναφέρεται στο Εθνος της Κυριακής, εδώ και καιρό έχει ξεκινήσει η γενική ανακαίνιση των ξενώνων που θα φιλοξενήσουν εστεμένους, ολιγάρχες, σελέμπριτι και όλα τα δυνατά ονόματα του παγκόσμιου αυτού… τσίρκου.

Όλα ετοιμάζονται ως την τελευταία τους λεπτομέρεια. Την ψυχαγωγία των εκλεκτών καλεσμένων θα αναλάβει η Μπιγιονσέ η οποία δεν αποκλείεται να κάνει και… ντουέτο με τον δικό μας Πασχάλη Τερζή.

Ο λαϊκός τραγουδιστής αποτελεί ένα φετίχ για τον Ρώσο ολιγάρχη. Κυριολεκτικά τον λατρεύει. Ακόμη όμως κι αν ο Πασχάλης Τερζής δεν αποδεχθεί την πρόκληση θεωρείται σίγουρο ότι στο μεγαλειώδες πάρτι θα κυριαρχεί η φωνή του καθώς υπάρχει η σχετική εντολή προς τους dj.

Ανάμεσα στους καλεσμένους θα είναι και ο πρίγκηπας Αλβέρτος του Μονακό, με τη σύζυγό του Σαρλίν και την ανιψιά του Σαρλότ Κασιράγκι η οποία είναι στενή φίλη της Εκατερίνας Ριμπολόβλεβα.

Αλλωστε, από μια σύμπτωση της τύχης, τα λεφτά του Ωνάση ήταν καθοριστικά για το χτίσιμο του μύθου του Μονακό, στο οποίο κατοικεί μόνιμα εδώ και χρόνια ο Ριμπολόβλεφ.

Το μενού θα περιλαμβάνει συνδυασμό ελληνικών, γαλλικών και ρωσικών γεύσεων, το κρασί θα είναι λευκαδίτικο και οι σαμπάνιες γαλλικές.





 
Top