Σαν βόμβα έσκασε η είδηση ότι ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός σκέφτεται σοβαρά να κατέβει υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά. Ποιος έριξε την ιδέα στο τραπέζι, ποιοι τον στηρίζουν κι ο ρόλος του Μητροπολίτη Πειραιώς, Σεραφείμ...







Να ηγηθεί υπερκομματικού ψηφοδελτίου και να διεκδικήσει τη δημαρχία του Πειραιά ζητούν από τον εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη εκπρόσωποι συλλόγων της πόλης, άνθρωποι της πολιτικής και των επιχειρήσων, αλλά και ο μητροπολίτης Πειραιώς κκ Σεραφείμ.



Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να κατέλθει ως υποψήφιος δήμαρχος Πειραιώς. Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Μαρινάκης αναμένεται να αποφασίσει μέχρι την Πέμπτη αν θα αποδεχθεί την πρόταση να ασχοληθεί με τα κοινά διεκδικώντας τη δημαρχία Πειραιά.



Οι υποχρεώσεις του στις ναυτιλιακές του επιχειρήσεις και στον Ολυμπιακό είναι μεγάλες, ωστόσο ο κ. Μαρινάκης που είναι υπέρ των ανατροπών, σκέπτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να κατέλθει ως υποψήφιος δήμαρχος. Άλλωστε η αγάπη του για τον Πειραιά, τα κοινά και το πάθος του για δράση στον χώρο είναι δεδομένα.



Άνθρωποι της πολιτικής ανεξαρτήτως κομμάτων, του εμπορίου και των επιχειρήσεων, ακόμα και της Εκκλησίας ζητούν από τον κ. Μαρινάκη να ενεργοποιηθεί ακόμη περισσότερο και στην αγαπημένη του πόλη τον Πειραιά, εκεί όπου έζησε, μεγάλωσε και φυσικά εκει διακρίθηκε ως πολιτικός και ο αείμνηστος πατέρας του Μιλτιάδης Μαρινάκης.



http://planet-greece.blogspot.com/
 
Top