Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Μεγάλες σκηνές χαράς και εορτασμού στη Ραμάλα, στη Δυτική Όχθη, μετά την...

απελευθέρωση αρκετών ανηλίκων Παλαιστινίων και γυναικών, που είχαν απαχθεί από τον στρατό του ισραηλινού καθεστώτος.
Απελευθερώθηκαν σήμερα χάρη στη συμφωνία που επέβαλε στον σιωνιστή εχθρό η ηρωική Παλαιστινιακή Αντίσταση!

Εικόνες που δεν θα δείξει κανένα ΜΜΕ, που θ μείνουν στη μνήμη των Ελεύθερων του κόσμου! Ένας φόρος τιμής σ' αυτή τη νίκη της Παλαιστινιακής Αντίστασης!



Asil Al-Titi, Παλαιστίνια κρατούμενη, απελευθερώθηκε σήμερα από τις ισραηλινές φυλακές χάρη στη συμφωνία που επέβαλε η Παλαιστινιακή Αντίσταση στους σιωνιστές κατακτητές:
«Είθε ο Θεός να ελεήσει τους μάρτυρες και τους ήρωες της Γάζας. Η καταπίεση και η φυλάκιση είναι αφόρητες και στην οικογένειά μου είχαν απαγορεύσει ακόμη και τις επισκέψεις»

«Μαμά, είσαι πραγματικά εσύ;»
«Μαμά, είσαι πραγματικά εσύ;»
συνεχίζει να επαναλαμβάνει η Malak Suleiman, που μόλις επέστρεψε στο σπίτι αγκαλιά με τη μητέρα της, μετά από 7 χρόνια στα ισραηλινά κάτεργα.
Συνελήφθη στα 16 της και καταδικάστηκε σε δέκα χρόνια φυλάκιση για φερόμενη επίθεση με μαχαίρι σε σιωνιστή κατακτητή. Σήμερα αφέθηκε ελεύθερη στο πλαίσιο της συμφωνίας ανταλλαγής κρατουμένων που επέβαλε στο Ισραήλ η Παλαιστινιακή Αντίσταση!


Η Sarah Abdullah, από τη Ναμπλούς (Νεάπολη), προσκυνά για να ευχαριστήσει τον Θεό για την απελευθέρωσή της και στέλνει ένα μήνυμα στον λαό της Γάζας και την Αντίσταση μετά την απελευθέρωσή της:
«Είμαι πολύ περήφανη για τη Χαμάς και την αγαπώ. Θα πέθαινα για την πατρίδα μου και για την Παλαιστίνη. Λατρεύω τη Γάζα και είμαι περήφανη για αυτούς και για τον (Yahya) Sinwar και τον Mohammad Al-Deif γιατί είναι οι μόνοι που στάθηκαν δίπλα μας και τους ευχαριστώ»

Η στιγμή της απελευθέρωσης του Iyas al-Khatib, που απήχθη από τα ισραηλινά στρατεύματα κατοχής και ελευθερώθηκε σήμερα χάρη στη συμφωνία που επέβαλε στη σιωνιστική οντότητα η Παλαιστινιακή Αντίσταση.

«Ζήτω οι Ταξιαρχίες Αλ Κασσάμ, η Χαμάς και η Αντίσταση»!
Το μήνυμα ενός από τους νεαρούς Παλαιστίνιους (συνελήφθη παιδάκι), που ελευθερώθηκαν σήμερα από το Ισραήλ μετά τη συμφωνία που επέβαλε η Παλαιστινιακή Αντίσταση.

Η άφιξη των πρώτων Παλαιστινίων γυναικών κρατουμένων, που απελευθερώθηκαν από τις ισραηλινές φυλακές σήμερα χάρη στη συμφωνία που επέβαλε στο σιωνιστικό καθεστώς η Παλαιστινιακή Αντίσταση.

Η Marah Bakir, κρατούμενη για οκτώ χρόνια από την ηλικία των 15 ετών, αποφυλακίζεται αφού κρατήθηκε στην απομόνωση για περισσότερες από 40 ημέρες.
Η Marah, εκπρόσωπος του κινήματος των κρατουμένων γυναικών, είναι μία από τους 11 κρατούμενες από την Ιερουσαλήμ που αφέθηκαν ελεύθερες σήμερα.

«Η χαρά μας είναι ελλιπής μπροστά στις θυσίες των μαρτύρων στη Γάζα»
Ταχρίρ Αμπού Σαρίγια
, Παλαιστίνια κρατούμενη στις ισραηλινές φυλακές, απελευθερώθηκε σήμερα χάρη στη συμφωνία που επέβαλε στο σιωνιστικό καθεστώς η Παλαιστινιακή Αντίσταση.



Τα δάκρυα χαράς των Παλαιστινίων εφήβων, που είχαν απαχθεί μικρά παιδάκια από τους Ισραηλινούς στρατιώτες κατοχής και που σήμερα μπόρεσαν να αγκαλιάσουν ξανά τους γονείς, τους συγγενείς χάρη στη συμφωνία που επέβαλε η Παλαιστινιακή Αντίσταση στο σιωνιστικό καθεστώς.

Μόνον οι κάνες των όπλων θα φέρουν τη δικαιοσύνη!

Νίκη στα όπλα της Παλαιστινιακής Αντίστασης!

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ
 
Top