Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Ο ευρωπαϊκός πολιτισμός στα καλύτερά του: Νέα Αναγέννηση!

Ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος, Alessandro Cecchi Paone: «Τον Δεκέμβριο θα παντρευτώ τον Simone Antolini. Η δική μας θα είναι μια μεγάλη οικογένεια»
Ο Alessandro Cecchi Paone και ο Simone Antolini επέλεξαν τη Νάπολη για να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους: θα παντρευτούν στις 22 Δεκεμβρίου και μάρτυρες (κουμπάροι) θα είναι η πρώην σύζυγος του δημοσιογράφου, Cristina Navarro, και η Emma Bonino, της Νατοϊκής "επαναστατικής" αριστεράς.
Ο γνωστός δημοσιογράφος, επισημαίνει: «Στα 60 μου, δεν θα το έλεγα ποτέ, βρήκα τον εαυτό μου έναν νέο σύζυγο 23 ετών, ένα κοριτσάκι 5 ετών (κόρη του Simone) και ένα σκυλί 5 μηνών. Η δική μας θα είναι μια μεγάλη οικογένεια»

Φωτορεπορτάζ λίγο πριν το μεγάλο κοσμικό γεγονός στη Νάπολη της Ιταλίας, με τους νεόνυμφους:





Athens Pride 2023! Το γενικό πρόσταγμα είχε ο Πρωθυπουργός Τζώρτζ Τσούνης... Athens Pride 2023! Μία κυβέρνηση "εθνικής ενότητας & ομοψυχίας" είναι εφικτή!

Τι κοινό διακατέχει αυτό το τσουνάμι γάμων ομοφυλόφιλων (πάντα εκατομμυριούχων); Η λατρεία για τα σκυλάκια και τα παιδάκια...

«Οι Διεμφυλικοί (Τρανσέξουαλ) αποτελούν την ψυχή του αμερικανικού έθνους...»
Λευκός Οίκος, Τζο Μπάιντεν,
Πρόεδρος των ΗΠΑ, 31 Μάρτη 2023
Διεθνής Ημέρα Διεμφυλικής Ορατότητας; Ποιος από τους προστάτες θα μας προστατεύσει ποιος...

Πόλεμος στα αιδοία, ειρήνη στις κωλοτρυπίδες!
Εμβληματικός ο αείμνηστος Θύμιος Παπανικολάου
η καρδιά κι η ψυχή του "Ρεσάλτο" που μας άφησε νωρίς...

Έγραφε στις 16 Δεκέμβρη του 2015, για το ζήτημα που απασχολούσε
από το 1869 τους "ομόφοβους ρατσιστές"  Ένγκελς και Μαρξ:
Το σύνθημα θα είναι τώρα Guerre aux cons, paix aus trous-de-cul [Πόλεμος στα αιδοία, ειρήνη στις κωλοτρυπίδες] Η ομοφυλοφιλία, ο Ένγκελς και οι «αριστεριστές»

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ
 
Top