Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
Αυτή η γη δεν είναι για πούλημα.
Aυτή η γη ανήκει στο λαό μας.
Κάποιοι είναι νεκροί, κάποιοι είναι... ζωντανοί,
αλλά πολλοί ακόμη δεν έχουν γεννηθεί!
Ο δημοσιογράφος/φωτογράφος Laurent Rebours πάτησε το "κλικ" της μηχανής του, στις 29 Οκτωβρίου 2000, στη διάβαση Κάρνι της Γάζας, σε μια από τις αμέτρητες δολοφονικές επιθέσεις των σιωναζί στη Λωρίδα της Γάζας κι ο φακός αποθανάτισε τον 14χρονο Φάρις Οντέχ, «οπλισμένο» με μια πέτρα ν' αντιμετωπίζει ένα ισραηλινό τανκ.
Η φωτογραφία έκανε τον γύρω του πλανήτη κι ουσιαστικά ταπείνωσε και συνεχίζει να ταπεινώνει ως σήμερα τον μύθο του "καλύτερου στρατού του κόσμου".
Ο μικρός Φάρις, λίγες ημέρες αργότερα, στις 8 Νοέμβρη σαν σήμερα έγινε στόχος, δολοφονήθηκε από σιωναζί ελεύθερο σκοπευτή. Όλα τα ανθρωπόμορφα κτήνη των σιωναζί είχαν από μια φωτογραφία του και αναζητούσαν τον μικρό Παλαιστίνιο για να τον δολοφονήσουν.
Σήμερα η Παλαιστινιακή Αντίσταση πολεμάει και για τον μικρό Γαζιώτη Φάρις Οντέχ, τα 5.000 δολοφονημένα παιδάκια της Γάζας, όσους εξοντώθηκαν από τη σιωνιστική οντότητα εδώ κι 75 χρόνια.
Πάνω απ' όλα οι κάνες των όπλων της Παλαιστινιακής Αντίστασης πολεμούν για τον Άνθρωπο και την Ελευθερία!
Δεν ξεχνάμε, δεν συγχωρούμε!
Νίκη στα όπλα της Αντίστασης!

Παγκόσμιο μήνυμα: «Η σύμβαση με το Θεό είναι ότι δεν θα φύγουμε»!

«Τρέμετε, ω τύραννοι του κόσμου!»
Αλεξάντρ Σεργκέγεβιτς Πούσκιν, «Ωδή στην Ελευθερία», 1817

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ
 
Top