Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Σήμερα, η ισραηλινή καθημερινή...

εφημερίδα «Yedioth Ahronoth», που εκδίδεται στο Τελ Αβίβ κι είναι η μεγαλύτερη εφημερίδα του Ισραήλ σε πωλήσεις και κυκλοφορία, για τη συμφωνία κατάπαυσης του πυρός μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς κι ανταλλαγή κρατουμένων:

«Σύμφωνα με τη συμφωνία, απαγορεύεται η χρήση drones του ισραηλινού στρατού στη Γάζα. Ορισμένοι της στρατιωτικής ηγεσίας προσπαθούν να πείσουν την κοινή γνώμη ότι υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις για τη συλλογή πληροφοριών.
Η αλήθεια είναι μία: δεν υπάρχει εναλλακτική!»

22 Νοέμβρη 2023: Συμφωνία Χαμάς-Ισραήλ για ανταλλαγή κρατουμένων!

-

Σήμερα το πρωί ο Ηγέτης της Αντίστασης, ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα, δέχθηκε τον αντιπρόεδρο της Χαμάς και επικεφαλής των ισλαμικών και αραβικών σχέσεων στη Λωρίδα της Γάζας, Δρ. Khalil Al-Hayya, παρουσία ενός από τους κορυφαίους ηγέτες της Παλαιστινιακής Ισλαμικής Αντίστασης, του Οσάμα Χαμντάν, μέλος του Πολιτικού Γραφείου της Χαμάς κι εκπρόσωπος της στον Λίβανο.
Αξιολογήθηκαν τα πρόσφατα γεγονότα από τις 7 Οκτώβρη, καθώς και οι θέσεις, οι εξελίξεις, οι προοπτικές και οι δυνατότητες που υπάρχουν σε όλα τα Μέτωπα της Αντίστασης, ιδιαίτερα στη Λωρίδα της Γάζας. Συζητήθηκε επίσης η σημασία της συνέχισης των προσπαθειών και του μόνιμου συντονισμού για την επίτευξη της νίκης.
Ακριβώς πίσω τους, πλαισιωμένος σε κάδρο ο στίχος του Κορανίου που γράφει: «Στην πραγματικότητα, η Χεζμπολάχ είναι αυτή που θα έχει τη νίκη»

Υ.Γ. Μέχρις αυτή την ώρα, η εγχώρια ελληνόφωνη δημοσιογραφική αλητεία δεν σημειώνει, δεν επισημαίνει πως στη Συμφωνία ανταλλαγής κρατουμένων της "τρομοκρατικής" οργάνωσης Χαμάς και του "δημοκρατικού" Ισραήλ, που "έχει δικαίωμα στην αυτοάμυνα" και βρίσκεται στην "σωστή πλευρά της ιστορίας" (5.500 δολοφονημένα παιδιά και βρέφη, με άγνωστο αριθμό κάτω από τα συντρίμμια), υπάρχουν και τα εξής σημεία:

«• Απελευθέρωση 50 Ισραηλινών γυναικών και παιδιών κάτω των 19 ετών (από τους τρομοκράτες" της Χαμάς)
• Απελευθέρωση 150 Παλαιστινίων γυναικών και παιδιών κάτω των 19 ετών από τις ισραηλινές φυλακές»

Δηλαδή, η "σωστή πλευρά της ιστορίας", οι φονιάδες σιωναζί κρατούν ακόμη και ανήλικα παιδιά φυλακισμένα στα ναζιστικά κάτεργα; Μια "φυσιολογική" κατάσταση που συμβαίνει εδώ κι 75 χρόνια... αλλά δεν "συγκινεί" τις αργυρώνητες δημοσιογραφικές τσούλες των ΜΜΕ της αποικίας Ελλαδιστάν...

Μόνον οι κάνες των όπλων θα φέρουν τη δικαιοσύνη!

Νίκη στα όπλα της Παλαιστινιακής Αντίστασης!

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ
 
Top