Ως υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, τάσσεται υπέρ του εμβολιασμού και μάλιστα με θερμό τρόπο, ωστόσο στο παρελθόν μέσα από τον εκδοτικό του οίκο έχει φιλοξενήσει εντελώς αντίθετες «φωνές»...

Χαρακτηριστικό είναι το βίντεο χρήστη στο twitter που δείχνει τον αδελφό του Άδωνι Γεωργιάδη, Λεωνίδα να είναι «ποταμός» κατά των εμβολίων.

Δείτε παρακάτω μερικά από τα συμπεράσματα που έβγαλε ο αδερφός του υπουργού Ανάπτυξης, Λεωνίδας Γεωργιάδης, σε εκπομπή τηλεπωλήσεων των οικογενειακών εκδόσεων.

- «Τα εμβόλια έχουν ενοχοποιηθεί, για κάτι άλλο, διαλύουν την αντίσταση του οργανισμού».

- «Τα εμβόλια χτυπάν το ενεργειακό σώμα του ανθρώπου. Γύρω από υλικό σώμα, υπάρχει το αιθερικό σώμα. Αυτό βάλλεται από τα εμβόλια».

- «Στην πραγματικότητα με τα εμβόλια οι φαρμακοβιομηχανίες μας έχουν πελάτες μια ζωή».

- «Πρέπει να ξέρετε το εξής. Η νέα γρίπη είναι δημιούργημα των δημοσιογράφων».

- «Τόσοι αρρώστησαν σήμερα, τόσοι αρρώστησαν χθες, θα κλείσουν τα σχολεία, δεν θα κλείσουν τα σχολεία, είναι αισχρό και μάλιστα για ένα φάρμακο που δεν έχει δοκιμαστεί»

- «Για να βγει ένα εμβόλιο στην αγορά, πρέπει να περάσουν δύο και τρία χρόνια, να γίνουν πειράματα, ξέρετε τώρα, από αυτά που κάνουν στην Αφρική, στους μαύρους».

- «Θα μας χρησιμοποιήσουν για πειραματόζωα πρώτης διαλογής»

- «Κάποτε στο μέλλον θα γνωρίζουμε ότι το μεγαλύτερο έγκλημα εναντίον της ανθρωπότητας είναι τα εμβόλια. Δεν είναι αποδεδειγμένο ότι τα εμβόλια κάνουν καλό. Και όμως είναι πραγματικότητα. Δεν υπάρχει καμία μελέτη που αποδεικνύει ότι τα εμβόλια κάνουν καλό. Δεν τα βγάζω απ΄ το μυαλό μου, διαβάζω βιβλία ειδικών αυτή τη στιγμή».


Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο που ανέβασε χρήστης του twitter:
 
 
Top