Σοκ προκαλεί ο βιασμός ενός παιδιού ηλικίας μόλις τριών ετών, στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων της Αγίας Ελένης, όπου διαμένει το αγοράκι μαζί με την 30χρονη μητέρα του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του epiruspost.gr, ο βιασμός τελέστηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις που λειτουργούν εντός του Κέντρου Φιλοξενίας και μάλιστα μέρα μεσημέρι. Το αγοράκι σπαράζοντας επέστρεψε στη μητέρα του και εκείνη το μετέφερε στην Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.
Εξετάστηκε από τους γιατρούς και στη συνέχεια έγινε ιατροδικαστική εξέταση κατά την οποία επιβεβαιώθηκε η σεξουαλική κακοποίηση. Από το Νοσοκομείο ενημερώθηκε η Αστυνομία, η οποία ξεκίνησε άμεσα την απαραίτητη έρευνα. Το πρωί της Πέμπτης, συνελήφθη ο δράστης. Πρόκειται για έναν 20χρονο από τη Συρία, ο οποίος διαμένει στο Κέντρο της Αγίας Ελένης.
Η 30χρονη μητέρα του μικρού αγοριού είναι σε κατάσταση σοκ, ενώ αστυνομικοί και γιατροί που ασχολούνται με την υπόθεση δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ένα παιδάκι κακοποιήθηκε με τέτοιο τρόπο. Ο 20χρονος την Παρασκευή θα οδηγηθεί σε Εισαγγελέα και Ανακριτή.
 
Top