Της Γεωργίας Γκαρδαλίνου

Για τον πρωινό καφέ και με κουτσομπολίστικη διάθεση, θα πάμε στην παραπληροφόρηση που...
πραγματοποιείται από την ΕΡΤ (ΥΕΝΕΔ), με τα λεφτά μας και την προπαγάνδα τους.
Καταρχήν λοιπόν είπαμε μερικά ονόματα (για να λέμε την αλήθεια τους αλλάξαμε όχι μόνο τα φώτα αλλά και τα ονόματα, τα πολυδιαφημίσαμε, αλλά τελικά καταλήξαμε στα εξής:
1. Μέγα τμήμα του χρόνου σε ζωντανή δορυφορική σύνδεση (πόσο στοιχίζει;). το μέγιστο καταλαμβάνει η μεταξύ τους Χαρίτου της Ερτ (ή Ερτ του Χαρίτου)- Παναγόπουλου της Αυγούλας. Η δεδομένη συζήτηση αντί σε ανοιχτό χώρο με θέα τον τρούλο του Αγίου Πέτρου μπορούσε άνετα να γίνει από Αθήνα.
2. Εκτός της ολιγόλεπτης παρουσίασης του Γερουσιαστή του Κ5Α, Steni Di Piazza, η "ενημέρωση" μας (καθ)δογήθηκε από
- τον υπάλληλο/ανταποκριτή του ΑΠΕ ΜΠΕ
- του δημοσιογράφου της Αυγής μηχανορράφου της λίστας Τσίπρα
- την διευθύντρια της εφημερίδας φορέα της προπαγάνδας της Λίστας Τσιπρα (στην οποία βεβαίως ο εθνικός Αργύρης έχει μόνιμο στασίδι)
- Του υποψήφιου της λίστας Τσίπρα για την κεντρική Ιταλία Felice Roberto Pizzuti (κι όχι Φιλίππου όπως τον αναφέρει)
- την γνωστότατη από τις τηλεοπτικές πολιτικές εκπομπές και πολιτικά ευθαρσώς οριοθετημένης και περιχαρακωμένης στο κόμμα και στην φράξια του Ρέντζι, Αντζελα Μάουρο, ως εργαζόμενη στην ιταλική εκδοχή της hufficton, την οποία διευθύνει η κυρία Λουκία Ανουντσιάτα του PD
- Την κονσέρβα της συνέντευξης του "φίλου του Τσίπρα" Ρέντζι.
Στον "έγκριτο" Χαρίτο να θυμίσω, πως στα ιταλικά αυτό που έκανε λέγεται figura di merda, αφού διαφήμιζε ονόματα που δεν έβγαλε στον αέρα, στο μεταξύ να εξηγήσω πως τόσο ο Τζιαννινι όσο και ο Μπουτταρόνι που είναι τηλεπερσόνες με πολιτικότατη ταυτότητα PD, αμφότεροι, για να βγουν στο γιαλί να σχολιάσουν πληρώνονται ένα σκασμό λεφτά... τσιμουδιά λοιπόν για την μη εμφάνιση(?), μας οφείλει μιαν εξήγηση και γι αυτό.
Το συμπέρασμα είναι ότι η ΕΡΤ, έγινε με την βούλα ΥΕΝΕΔ του Παππά-Χαρίτου- Παναγόπουλου, και ουδόλως φαίνεται να πήραν το μήνυμα που παρά ταύτα οι εμφανιζόμενοι δημοσιογράφοι της πάλαι ποτέ άρχουσας παράταξης έθιξαν, αυτό του αποκλεισμού της προσωπικής τους διαμεσολάβησης μεταξύ της πολιτικής εξουσίας και των πολιτών...
Σχετικό: Σήμερα αφήστε ό,τι έχετε και συντονιστείτε στην παραπληροφόρηση της ΕPT1
 
Top