Ένα ζευγάρι που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο του πυροβόλησε ένας άνδρας, ο οποίος αμέσως διέφυγε σε άλλον νομό, ωστόσο εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Οι πυροβολισμοί έπεσαν τα ξημερώματα της Κυριακής στη δυτική Θεσσαλονίκη. Ένας 51χρονος, ελληνικής καταγωγής, πλησίασε με το αυτοκίνητό του, ένα όχημα στο οποίο βρισκόταν μία 43χρονη Ρουμάνα και ένας 37χρονος Έλληνας, πάνω από τον Περιφερειακό της Θεσσαλονίκης στην προέκταση της Μαιάνδρου και άρχισε να πυροβολεί.

Η γυναίκα που βρισκόταν εντός του Ι.Χ. στη θέση του οδηγού, τραυματίστηκε ελαφρά από τα θραύσματα του τζαμιού που έσπασε από τους πυροβολισμούς, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ο λόγος που οδήγησε τον 51χρονο να πυροβολήσει κατά του Ι.Χ. που βρισκόταν η 43χρονη και ο 37χρονος ήταν ερωτικός.

Ο δράστης συνελήφθη την Δευτέρα στην Πιερία, από αστυνομικούς τους Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης στα πλαίσιο του Αυτοφώρου και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Μαζί του, συνελήφθη ένας 64χρονος για υπόθαλψη εγκληματία.

 
Top