Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση εξαφάνισης του 23χρονου φαντάρου που αγνοείται. Ο νεαρός επιβιβάστηκε στο πλοίο που αναχώρησε από το λιμάνι της Χίου στις 11.20 το βράδυ της Τετάρτης. Όταν όμως το πλοίο κατέπλευσε στο λιμάνι του Πειραιά στις 7 το πρωί της επόμενης μέρας, ο 23χρονος δεν κατέβηκε ποτέ.

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο τι μπορεί να συνέβη και πού μπορεί να βρίσκεται ο φαντάρος, ενώ άνδρες του λιμενικού, ερευνούν τη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Άνδρου και Τήνου για τον εντοπισμό του.

Σύμφωνα με τον συνεπιβάτη του αγνοούμενου, ο 23χρονος εθεάθη για τελευταία φορά στην πλώρη του πλοίου στις 2:15, ενώ κατά τον κατάπλου του «Νήσος Ρόδος» στον Πειραιά, παρά την αναζήτηση από το πλήρωμα, δεν εντοπίστηκε.

Ο πατέρας του 23χρονου είπε ότι ο γιος του ενημέρωσε την κοπέλα του, όσο ήταν εν πλω, ότι κάτι φοβόταν αλλά… δεν πρόλαβε να της πει περισσότερα.

"Όταν μίλησε στην κοπέλα του, είπε ότι κάτι συμβαίνει αλλά δεν είπε περισσότερα πράγματα. Κάτι συμβαίνει είπε…Είπε στην κοπέλα του ότι κινδυνεύει. Ότι κάτι συμβαίνει. Είπε ότι ή θα μου την κάνουνε στη Χίο ή θα μου την κάνουνε στο λιμάνι του Πειραιά. Τελικά του την κάνανε εν πλω", ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή Τατιάνα live.

Όπως αποκάλυψε ο πατέρας του αγνοούμενου, οι υποψίες της οικογένειας στρέφονται στο στρατό.

''Μπορώ να σκεφτώ ότι κάτι συνέβη στο στρατόπεδο της Χίου. Όλοι έχουμε μπει στο στρατό και ξέρουμε τι γίνεται εκεί… Να είναι καλά όλες οι δυνάμεις που μας φυλάνε αλλά δεν γίνεται να στέλνουμε τα παιδιά μας φαντάρους και να τα παίρνουμε νεκρά! Ένα παιδί διαμάντι έχω χάσει.

Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια… Ο γιος μου πήρε αναβολή γιατί δεχόταν πιέσεις στο στρατόπεδο. Ή θα μου την κάνουν στη Χίο ή στο λιμάνι'', είπε.

Σύμφωνα με τον πατέρα του 23χρονου, έχει ήδη ερευνηθεί υλικό από κάμερες ασφαλείας. "Είδαμε τις κάμερες, το παιδί δεν κατέβηκε… Οι κάμερες ελέγχθηκαν. Το παιδί μπήκε μέσα, υπάρχει στη λίστα επιβίβασης αλλά δε βγήκε το παιδί από το καράβι. Δεν φαίνεται στις κάμερες…".

Mάλιστα τόνισε ότι βρέθηκε ο σάκος του μέσα στο καράβι, όχι όμως και τα δύο κινητά τηλέφωνα που είχε μαζί του ο 23χρονος.

"Ο φίλος του κοιμήθηκε μιάμιση ώρα. Ήταν κουρασμένος και έπεσε και κοιμήθηκε. Τον ξύπνησε ο υπάλληλος του καραβιού. Είδε τους δύο σάκους, τον δικό του και τους παιδιού μου και βγήκε έξω και περίμενε. Κάποια στιγμή πήγε και ενημέρωσε τις αρχές. Και ο γιος μου δε βγήκε ποτέ", περιέγραψε ο πατέρας του 23χρονου.

Δείτε το βίντεο από το ΕPSILON:

 
Top