Άλλη μια εθελοντική αιμοδοσία του Συλλόγου μας ολοκληρώθηκε σήμερα με επιτυχία. 24 φιάλες αίματος «πιστώθηκαν στον λογαριασμό της Τράπεζας αίματος» που έχει εδώ και χρόνια ο Σύλλογος μας στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά.
24 εθελοντές αιμοδότες αψηφώντας τις μη ευνοϊκές κλιματολογικές συνθήκες της ημέρας, ήρθαν στα γραφεία μας για να καταθέσουν μερικές «ρανίδες αίματος». Τους αξίζουν συγχαρητήρια.
Η φετινή μας αιμοδοσία ήταν λίγο διαφορετική. Λόγω του σημερινού καύσωνα το Νοσηλευτικό και Ιατρικό προσωπικό του τμήματος αιμοδοσίας του Νοσοκομείου, αποφάσισε να κάνει την διαδικασία εντός του Τζανείου. Για να μετριαστεί στο ελάχιστο η ταλαιπωρία των αιμοδοτών, διέθεσε όχημα το οποίο ανέλαβε να μεταφέρει τους αιμοδότες απ’ τα γραφεία μας στο Νοσοκομείο. Σε κάποιες περιπτώσεις, μέλη του Συλλόγου διέθεσαν τα δικά τους οχήματα για τον σκοπό αυτό. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν υπήρξε μεγάλη ταλαιπωρία μετά την προαναφερθείσα αλλαγή, παρ’ όλα αυτά όμως ζητάμε ειλικρινά συγνώμη γι’ αυτή την μικρή αλλαγή της τελευταίας στιγμής. 
Τέλος είμαστε βέβαιοι ότι 24 συνάνθρωποι μας θα βοηθηθούν μελλοντικά από την σημερινή μας προσφορά σε αίμα.
Ευχαριστούμε πολύ το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό του Τζανείου Νοσοκομείου και συγχαίρουμε ολόψυχα όλους τους εθελοντές αιμοδότες, για την προσφορά τους και τον ανθρωπισμό τους.
Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πειραιά
Το Δ.Σ.

 
Top