ΚΑΣΙΜΑΤΗ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ ΜΕΓΑΛΟΙΚΟΝΟΜΟΥ "ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ" ΤΟ ΑΡΘΡΟ 70 ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΑΠΕΙΡΑΧΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΧΟΡΤΑΤΟ!

ΑΛΛΑ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΚΑΖΑΝΙΩΝ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ Β ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΡΩΕΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ!

ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΑΤΡΙΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ   ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ....

ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ..

ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΕ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΑΦΟΥ "ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ" ΚΑΙ "ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΟΥΝ";;;;

ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ 10.000 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΜΗΝΙΑΙΩΣ ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΠΝΕΟΥΝ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΖΑΝΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ!

Ο ΧΑΙΔΑΡΙΩΤΗΣ ΒΙΤΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΣΤΗΝ Β ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΖΑΝΙΑ....

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΣΙΡΚΟ ΜΕ ΘΛΙΒΕΡΟ ΟΜΩΣ ΘΕΑΜΑ...

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ :


Αφορά αλλαγές χρήσης γης στην περιοχή Περάματος - Κερατσινίου - Δραπετσώνας για την επέκταση -χωροταξική και χρονική- πετρελαϊκών δραστηριοτήτων

Σε καταψήφιση του άρθρου 70, που αφορά αλλαγές χρήσης γης στην περιοχή του Περάματος - Κερατσινίου - Δραπετσώνας για την επέκταση -χωροταξική και χρονική- πετρελαϊκών δραστηριοτήτων προχώρησε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίνα Κασιμάτη.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, το ίδιο έπραξαν οι Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου και Εύη Καρακώστα.

Το άρθρο 70 αναφέρει:

Μετεγκατάσταση λόγω αλλαγών χρήσεων γης

«1. Αντικαθίστανται οι παράγραφοι 1 και 2 του άρθρου 7 του ν. 3325/2005 και προστίθεται παράγραφος 3 ως εξής: «1. Οι δραστηριότητες που ιδρύθηκαν νόµιµα και λειτουργούν σε θεσµοθετηµένους υποδοχείς παραγωγικών δραστηριοτήτων δεν υποχρεούνται σε αποµάκρυνση στην περίπτωση µεταβολής της χρήσης γης που καθιστά αυτές µη συµβατές µε τη νέα χρήση γης. Η επέκταση των δραστηριοτήτων αυτών είναι δυνατή εντός του χώρου ή του γηπέδου όπου λειτουργούσαν πριν τη µεταβολή της χρήσης γης και µέσα στα όρια του βαθµού όχλησης, όπως αυτά προσδιορίζονται βάσει της τελευταίας ισχύουσας έγκρισης ή γνωστοποίησης λειτουργίας. Στην περίπτωση κτηριακής επέκτασης δεν εφαρµόζονται οι παρεκκλίσεις για την εκτός σχεδίου πόλεως δόµηση.

2. Οι δραστηριότητες που ιδρύθηκαν νόµιµα και λειτουργούν σε περιοχές χωρίς καθορισµένες χρήσεις γης µπορούν να συνεχίσουν τη λειτουργία τους για χρονικό διάστηµα είκοσι (20) ετών από την ηµεροµηνία καθορισµού της χρήσης γης, µε τον οποίο οι δραστηριότητες αυτές καθίστανται µη συµβατές. Η επέκταση των δραστηριοτήτων αυτών είναι δυνατή εντός του χώρου ή του γηπέδου όπου λειτουργούσαν πριν τον καθορισµό της χρήσης γης και µέσα στα όρια του βαθµού όχλησης, όπως αυτά προσδιορίζονται βάσει της τελευταίας ισχύουσας έγκρισης ή γνωστοποίησης λειτουργίας και µε την προϋπόθεση ότι η επέκταση θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί µέχρι τη συµπλήρωση του δωδέκατου έτους από τον καθορισµό της χρήσης γης. Σε περίπτωση κτηριακής επέκτασης δεν εφαρµόζονται οι παρεκκλίσεις για την εκτός σχεδίου πόλεως δόµηση.

3. Δραστηριότητες που εµπίπτουν στο πεδίο εφαρµογής της κ.υ.α. 172058/2016 (Β΄ 354) και οι οποίες ιδρύθηκαν νόµιµα και λειτουργούν σε θεσµοθετηµένους υποδοχείς παραγωγικών δραστηριοτήτων, µπορούν να συ- νεχίσουν τη λειτουργία τους για χρονικό διάστηµα είκοσι (20) ετών από την ηµεροµηνία µεταβολής της χρήσης γης, µε την οποία οι δραστηριότητες αυτές καθίστανται µη συµβατές. Στην περίπτωση που οι δραστηριότητες αυτές ιδρύθηκαν νόµιµα και λειτουργούν σε περιοχές χωρίς καθορισµένες χρήσεις γης, µπορούν να συνεχίσουν τη λειτουργία τους για χρονικό διάστηµα δώδεκα (12) ετών από την ηµεροµηνία καθορισµού της χρήσης γης. Και στις δύο περιπτώσεις, η επέκταση των δραστηριοτήτων αυτών είναι δυνατή εντός του χώρου ή του γη- πέδου όπου λειτουργούσαν πριν τον καθορισµό ή τη µεταβολή της χρήσης γης και µέσα στα όρια του βαθµού όχλησης, όπως αυτά προσδιορίζονται βάσει της τελευταί- ας ισχύουσας έγκρισης ή γνωστοποίησης λειτουργίας. Στην περίπτωση κτηριακής επέκτασης δεν εφαρµόζονται οι παρεκκλίσεις για την εκτός σχεδίου πόλεως δόµηση».
 
Top