Ο δικηγόρος Πέτρος Μαντούβαλος ανέλαβε την υπεράσπιση του 34χρονου δράστη πίσω από την δολοφονία της 13χρονης Γιαννούλας στην Άμφισσα.

"Είχε επιτυχή κατάληξη μια συντονισμένη επιχείρηση με τον συντονισμό των αστυνομικών αρχών και την παρέμβαση τη δική μου για να μπορέσω να πείσω τον κρεοπώλη, ο οποίος έκανε τον θανάσιμο τραυματισμό της 13χρονης, να παραδοθεί μόνος του χωρίς να υπάρχουν περαιτέρω ταλαιπωρίες ή κάποια βεντέτα. Ο ίδιος είναι πραγματικά αγρίμι, τον συνάντησα στο βουνό. Ένας άνθρωπος συντετριμμένος, αντιλαμβάνεστε ότι ναι μεν έγινε το κακό, αλλά δεν έχει καμία σχέση με το να βλάψει το κοριτσάκι, άφησε την τύχη του στα χέρια μου και στα χέρια της δικαιοσύνης, λέγοντας θέλω να αποδοθεί δικαιοσύνη, δεν ήθελα να κάνω κακό ή θα αυτοκτονούσα ή θα παραδινόμουνα. Τον έπεισα να παραδοθεί και τον παραδώσαμε με συνοδεία. Ζητά συγγνώμη, είδα έναν άνθρωπο αγρίμι από την λύπη και στεναχώρια και από τον τρόπο που εξελίχθηκαν τα πράγματα" δήλωσε ο δικηγόρος στην εκπομπή "Ξυπνάμε Μαζί" στο Epsilon.

Ο κ. Μαντούβαλος ανήρτησε στον λογαριασμό του στο facebook στιγμιότυπα από τη συνάντησή του με τον δράστη και την μετέπειτα μεταφορά του στο Αστυνομικό Τμήμα.

"Ανέλαβα την ευθύνη να εμφανίσω οικειοθελώς στις Αρχές τον δράστη του θανάσιμου τραυματισμού της 13χρονης Γιαννούλας στην Άμφισσα μετά από ενημέρωση των Δικαστικών και Αστυνομικών Αρχών. Έτσι ώστε να αποφευχθούν περαιτέρω εντάσεις και κίνδυνοι, ο τόπος να γαληνέψει, η Δικαιοσύνη να αποδώσει ευθύνες και ένα αγγελούδι από τον ουρανό να μας ζητάει να είμαστε σώφρονες και μονιασμένοι. Ευχαριστώ θερμά γιά την συντονισμένη και απόλυτα επιτυχημένη επιχείρηση τον Γενικό Επιθεωρητή Στεραιάς Ελλάδος Υποστράτηγο κ.Πουρσανίδη Μιλτιάδη,τον Αστυνομικό Διευθυντή Φωκίδος κ.Νταλαχάνη Ιωάννη και όλο το Αστυνομικό προσωπικό"

 
Top