Σε κανονική πιάτσα αγοραίου έρωτα έχει μετατραπεί η πλατεία Πάρκου στη Λαμία, όπου ηλικιωμένοι "ψαρεύουν" νεαρές κοπέλες, ακόμη και ανήλικες Ρομά. Όπως αναφέρει το lamiareport.gr η «πιάτσα» έχει γίνει τόσο γνωστή που πηγαίνουν ηλικιωμένοι και από άλλα χωριά της Φθιώτιδας και όμορων νομών.

Σύμφωνα με το LamiaReport, oι σεξουαλικές υπηρεσίες προσφέρονται μέσα στις δημόσιες τουαλέτες ή ακόμα και σε σκάλες παρακείμενων πολυκατοικιών. Αυτό που έγινε όμως το απόγευμα της Δευτέρας δεν έχει προηγούμενο. Μόλις λίγα μέτρα από την πλατεία Πάρκου ένας ηλικιωμένος και μια νεαρή Ρομά επιδίδονταν σε περιπτύξεις σχεδόν σε δημόσια θέα, με μόνο προκάλυμμα ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο.

Μια κοπέλα πήγε να αφήσει το αυτοκίνητό της στο πάρκινγκ και έπαθε σοκ όταν βρέθηκε μπροστά στο "ζευγάρι", το οποίο αρχικά έδειξε να μην ενοχλείται. Όταν όμως η κοπέλα τους έκανε παρατήρηση, ο ημίγυμνος ηλικιωμένος τα "μάζεψε" κι έφυγε γρήγορα.

Όπως αναφέρει το τοπικό σάιτ, η νεαρή Ρομά της επιτέθηκε φραστικά επειδή τους διέκοψε και της χάλασε το "μεροκάματο". Σοκαρισμένη η κοπέλα τηλεφώνησε στην αστυνομία για να καταγγείλει το απίστευτο το περιστατικό.

 
Top