Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό πώς η πολυτελής κατοικία που άλλοτε μοιράζονταν η Ζωή Λάσκαρη και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος στο Πόρτο Ράφτη πωλείται. Ο ποινικολόγος, που έχει εδώ και λίγο καιρό γυρίσει σελίδα στην προσωπική του ζωή έχει δηλώσει πώς δεν μπορούσε να επιστρέψει στην πολυτελή κατοικία, αφού οι αναμνήσεις από την κοινή ζωή την σύζυγό του Ζωή Λάσκαρη, που έφυγε από τη ζωή πριν από 8 μήνες, ήταν επώδυνες.

Λίγες ημέρες μετά και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη στην εκπομπή «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» βρέθηκε υποψήφιος αγοραστής για τη μονοκατοικία των 498 τετραγωνικών μέτρων. «Μάλλον έχει βρεθεί υποψήφιος αγοραστής για τη βίλα, της οποίας η τιμή εκτίμησης αγγίζει το 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Μάλλον θα πάει σε ξένα χέρια, όχι σε ελληνικά. Υπάρχει ένας Ρώσος πολυεκατομμυριούχος επιχειρηματίας που έχει δει τις φωτογραφίες του σπιτιού και ενδιαφέρεται πάρα πολύ να το αγοράσει. Σκοπεύει σύντομα να ταξιδέψει στην Ελλάδα για να το δει κι από κοντά», είπε χαρακτηριστικά.

Η κατοικία βρίσκεται στο συγκρότημα «Απολλώνιο», στην περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνος. Την διακόσμηση είχε επιμεληθεί η ίδια η Ζωή Λάσκαρη. Η κατοικία εκτείνεται σε δύο επίπεδα, με ιδιωτική πισίνα και φύλαξη όλο το 24ωρο. Το συγκρότημα κατοικιών διαθέτει για τους κατοίκους του εστιατόριο, γήπεδα τένις, μπάσκετ, θερινό κινηματογράφο, 2 κοινόχρηστες πισίνες, γυμναστήριο, παιδική χαρά και εκκλησία. Όπως είχε δηλώσει η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου στο σπίτι αυτό δεν μπορούσε να μείνει κανένα μέλος της οικογένειάς της μετά τον θάνατο της Ζωής Λάσκαρη.

 
Top