Στρατιωτικά οχήματα, ομάδα στρατιωτών και ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι στην έρευνα που σχετίζεται με τη σύλληψη του Ρεντά Κρικέ...



Συνεχίζονται οι έρευνες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας των βελγικών αρχών στην περιοχή Κορτράικ του Βελγίου, σε μικρή απόσταση από τα γαλλικά σύνορα, στο πλαίσιο της επιχείρησης εντοπισμού συνεργών των τζιχαντιστών που έπληξαν στο αεροδρόμιο Ζάβεντεμ και το μετρό των Βρυξελλών.

Οχήματα του στρατού, ομάδες στρατιωτών ακόμα και ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι συμμετείχαν στην επιχείρηση που συνδέεται με τον 34χρονο Γάλλο Ρεντά Κρικέ, ο οποίος συνελήφθη στη Γαλλία.

Υπενθυμίζεται πως ο 34χρονος είχε μετατρέψει το διαμέρισμά του σε οπλοστάσιο και φέρεται να ετοίμαζε νέα επίθεση στο Παρίσι.

Ο ομοσπονδιακός εισαγγελέας του Βελγίου, μιλώντας στο πρακτορείο ειδήσεων Belga επιβεβαίωσε πως η σημερινή έρευνα σχετίζεται με τον Κρικέ.

Αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγο για πολλά στρατιωτικά οχήματα και προσωπικό, καθώς και για εκπαιδευμένους σκύλους που πραγματοποιούσαν έρευνα σε σημεία της περιοχής με πυκνή βλάστηση.

 
Top