Η ζωγραφιά βασίζεται σε ένα meme, που εμπνεύστηκε από μια φωτογραφία του ράπερ, που φιλιέται παθιασμένα με τη σύζυγό του, Κιμ Καρντάσιαν...



Μια τοιχογραφία του ράπερ Κάνιε Γουέστ στην Αυστραλία, στην οποία φαίνεται να φιλιέται με τον εαυτό του, έχει κάνει τον γύρο του κόσμου μέσω των social media. Η ζωγραφιά βασίζεται σε ένα meme, που εμπνεύστηκε από μια φωτογραφία του ράπερ, που φιλιέται παθιασμένα με τη σύζυγό του, Κιμ Καρντάσιαν.

O καλλιτέχνης Scott Marsh, ο οποίος τη ζωγράφισε, σχολίασε πως το νόημα της τοιχογραφίας είναι «η αγάπη του Κάνιε Γουέστ για τον ίδιο του τον εαυτό»



Μετά την προβολή της τοιχογραφίας, ένα άτομο, που ισχυρίστηκε ότι ήταν μέλος της ομάδας του Γουέστ, προσέφερε στον Αυστραλό καλλιτέχνη ένα σεβαστό χρηματικό ποσό για να το σβήσει. Τότε ο Marsh προτίμησε να ζητήσει από τον διάσημο ράπερ το ποσό των 100.000 δολαρίων και την απόκτηση των παπουτσιών «Yeezy Boost» που φέρουν την υπογραφή του Γουέστ, προκειμένου να το αφαιρέσει. Προς το παρόν έχει καλύψει το έργο του με λευκή μπογιά, για το χρονικό διάστημα που βρίσκεται στη δημοπρασία.

Ο ίδιος μάλιστα, σχολίασε πως ήλπιζε ότι το έργο του θα άρεσε στον Κάνιε Γουέστ. Συγκεκριμένα, δήλωσε πως: «Υποθέτω πως αν ο Κάνιε Γουέστ αγαπά τον εαυτό του, όπως λένε όλοι, τότε θα του άρεσε».

Όσο για τα χρήματα που ζητά από τον ράπερ, σχολίασε πως: «Είναι μια ανοιχτή πρόσκληση για τον Κάνιε. Αν το αγοράσει, τότε θα σβήσω την τοιχογραφία».

Ο διάσημος ράπερ φαίνεται πως έχει στη διάθεσή του ακόμα δυο εβδομάδες, μέχρι να λήξει η προθεσμία της δημοπρασίας, αν θέλει να αφαιρέσει την εικόνα των δυο Κάνιε Γουέστ να φιλιούνται.
 
Top