Την ίδια ώρα πρώην ερωμένη του συζύγου της αποκαλύπτει πως μετά το σεξ ο Μπιλ Κλίντον έκανε χρήση κοκαΐνης...



Κορυφώνεται η προεκλογική εκστρατεία στις ΗΠΑ με την Χίλαρι Κλίντον να περνά δυναμικά στην αντεπίθεση προωθώντας το πρώτο της τηλεοπτικό σποτ κατά του πολιτικού της αντιπάλου, Ντόναλντ Τραμπ.

Το σποτ, διάρκειας 30 δευτερολέπτων, θα κάνει την παρθενική του εμφάνιση στις 19 Απριλίου, την ημέρα που θα διεξαχθούν οι προκριματικές της Νέας Υόρκης. Όπως σχολιάζουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, η πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας επικρίνει δριμύτατα την εξωτερική πολιτική που παρουσίασε πρόσφατα το φαβορί των Ρεπουμπλικανών για το χρίσμα.


Το τηλεοπτικό σποτ ξεκινά δείχνοντας διάφορες εικόνες από τη Νέα Υόρκη: "Νέα Υόρκη. Είκοσι εκατομμύρια δυνατοί άνθρωποι. Όχι, δεν θέλουμε να μοιάζουμε όλοι μεταξύ μας. Δεν θέλουμε να ακουγόμαστε όλοι ίδιοι. Αλλά όταν ενωνόμαστε μπορούμε να κάνουμε τα μεγαλύτερα πράγματα στον κόσμο... Κι όχι όπως ορισμένοι υποστηρίζουν ότι μπορούν να λυθούν τα προβλήματα των ΗΠΑ υψώνοντας τείχους και απαγορεύοντας την είσοδο σε ανθρώπους με βάση την θρησκεία τους", υποστηρίζει η Χίλαρι Κλίντον.

Την ώρα που η Κλίντον στρέφει τα βέλη της στον Τραμπ, μία από τις πρώην ερωμένες του συζύγου της -και κατά επτά χρόνια μεγαλύτερή του Μπιλ- αποκαλύπτει ότι, μετά το σεξ, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ έκανε χρήση κοκαΐνης στο τραπέζι του σπιτιού της. Η Σάλι Μίλερ, που είχε πριν από πολλά χρόνια παραδεχθεί ότι, είχε σχέση με τον Μπιλ Κλίντον όταν ήταν κυβερνήτης στο Αρκάνσας το 1983, δήλωσε σε συνέντευξή της στην δημοσιογράφο Kyle Olsen στην εκπομπή "Τhe American Mirror", ότι ο Κλίντον έκανε χρήση κοκαΐνης "Γελάγαμε και κάναμε πλάκα ", υποστηρίζει η Μίλερ και προσθέτει. Αν και δεν το είχε ανάγκη , του είχε γίνει συνήθεια να καπνίζει μαριχουάνα και να κάνει χρήση κοκαΐνης".




 
Top