Λάθος χαρακτήρισε την αποχώρηση της Δημοκρατικής Αριστεράς από την κυβέρνηση, ο βουλευτής του κόμματος, Βασίλης Οικονόμου, ενώ υποστήριξε ότι είναι θέμα σοβαρότητας να παραιτηθεί ο Φ. Κουβέλης αφού το ανακοίνωσε...







Μιλώντας στον ΒΗΜΑ FM ο κ. Οικονόμου υποστήριξε ότι είναι θέμα στοιχειώδους σοβαρότητας η παραίτηση του κ. Κουβέλη να είναι οριστική και αμετάκλητη, προσθέτοντας ότι «είναι πολύ δευτερεύον για την κοινωνία ποιος θα είναι αρχηγός του 1%».



Εξέφρασε την άποψη ότι ήταν λάθος η αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ από την κυβέρνηση, υποστηρίζοντας ότι αυτό το αποδεικνύουν και τα ποσοστά που λάμβανε το κόμμα στις δημοσκοπήσεις. Όσο η ΔΗΜΑΡ ήταν στην κυβέρνηση, τόνισε ο κ. Οικονόμου, τα ποσοστά της κυμαίνονταν από 5% έως 6%, ενώ μόλις αποχώρησε έφθασε στο 1% με 1,5%.



Τάχθηκε κατά των πρόωρων εκλογών με αφορμή την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας, σημειώνοντας: «Πιστεύω ότι δεν πρέπει να γίνει αφορμή για εκλογές η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Και πιστεύω ότι μπορεί να υπάρξει πρόσωπο που να έχει τη συναίνεση των πολιτικών πτερύγων της Βουλής και να μπορέσει να συνεχίσει και να ολοκληρωθεί ο κύκλος που ξεκίνησε το 2012, να τελειώσει το 2016. Ο κ. Κουβέλης είναι ένα σεβαστό πολιτικό πρόσωπο, το οποίο μπορεί να υπάρξει σε κάθε πολιτική πρόταση, για κάθε πολιτικό αξίωμα».

 
Top