Αλαζόνας αγενής και διχαστικός ο Κασσελάκης : «ευχαριστώ για τα σχόλια σας, δεν είναι επι προσωπικού καθόλου. Δεν σας αναγνωρίζω ούτε πρακτικά ούτε ηθικά εδώ μέσα».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ενοχλήθηκε από την τοποθέτηση του Χρήστου Λιάπη ο οποίος είπε ότι το νομοσχέδιο για την Ψυχική Υγεία πρώτα πρέπει να κατατεθεί και μετά να εκφραστούν οι απόψεις - «θα αποχωρήσω, γιατί θέλω να είμαι παραγωγικός και όχι διχαστικός» απάντησε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.


Τι είπε στους εκπροσώπους των εργαζομένων

«Είμαι εδώ για να σας ακούσω. Με όλη την ειλικρίνεια και την ταπεινοφροσύνη το λέω αυτό, διότι πραγματικά πιστεύω ότι ως κοινωνία είμαστε τόσο καλοί όσο ο ελάχιστος κοινός παρονομαστής μας και δεν είναι δυνατόν να μην βοηθάμε τους συμπολίτες μας να είναι ισότιμοι πολίτες στην κοινωνία και να τους αφήνουμε σε δεύτερη μοίρα», επεσήμανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, μιλώντας με εκπροσώπους των εργαζομένων, με το επιστημονικό προσωπικό και με μέλη οικογενειών, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ).

Στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ανέφεραν χαρακτηριστικά ότι «πολλές χιλιάδες συμπολίτες μας που έχουν επωφεληθεί από όλα τα προγράμματα θεραπείας και απεξάρτησης, βλέπουν με πόνο την “οικογένεια” που τους αγκάλιασε και τους έδειξε πάλι το δρόμο προς τη ζωή, να σαρώνεται από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, η οποία συνεχίζει το καταστροφικό έργο της στο πεδίο της αντιμετώπισης των εξαρτήσεων και της μείωσης της διάδοσης των ναρκωτικών».


 
Top