Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Ο ΟΗΕ... το λεγόμενο "διεθνές δίκαιο" κι άλλα Παραμύθια της Χαλιμάς...

Ένα αφήγημα/φερετζές για να νομιμοποιούνται τα εγκλήματα.
Τόσα ψηφίσματα για την Παλαιστίνη και την Κύπρο και στο
πολιτικό προσωπικό, τους λακέδες των ιμπεριαλιστών
μιλούν ανερυθρίαστα τα περί "διεθνούς δικαίου"...

Η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, με πλειοψηφία 91 μελών, 8 κατά και 62 αποχών, ενέκρινε το ψήφισμα A/78/L.10, με τίτλο «Το Συριακό Γκολάν», το οποίο ζητά, μεταξύ άλλων, την αποχώρηση του Ισραήλ από όλα τα Συριακά εδάφη, σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο.
Το Γκολάν είναι παρανόμως -σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο- κατεχόμενο.
Η αποθέωση της γελοιότητας και του εξευτελισμού του πολιτικού προσωπικού των αποικιών Ελλάδας/Κύπρου...
Οι αποικίες Ελλάδα και Κύπρος, που δήθεν αγωνίζονται εναντίον της Τουρκικής κατοχής της Κύπρου και το ψευδοκράτος... απείχαν από την ψηφοφορία...

Γιατί να μην αναγνωριστεί η "Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου";

«Αλλά οι σιωνιστές γνωρίζουν ότι έχουν ασφαλές ακαταδίωκτο,
που προέρχεται από την κατοχή τους στις μεγάλες τράπεζες
και πολυεθνικές εταιρίες. Γι' αυτούς ο ΟΗΕ γαβγίζει αλλά δεν δαγκώνει.
Στην πραγματικότητα, σχεδόν εκατό ψηφίσματα εναντίον του Ισραήλ δεν εφαρμόστηκαν ποτέ
»
Fernando Rossi
, Ιταλός Γερουσιαστής

«διότι δὲ πολιτικὸν ὁ ἄνθρωπος ζῷον πάσης μελίττης
καὶ παντὸς ἀγελαίου ζῴου μᾶλλον...
»
Αριστοτέλης
(384 π.Χ. - 322 π.Χ.), 136. – Πολιτικὰ 1

«Φύσει ζῷον πολιτικόν»... κατά τον Αριστοτέλη, ο φίλος και σύντροφος κοινών αγώνων Nando, τίμησε με πρόλογο του το τελευταίο μου βιβλίο... Fernando Rossi: Οι λαοί της Ευρώπης θα πρέπει να διδαχθούν πως δεν πρέπει να πιστεύουν στα ΜΜΕ

Αξίζει να θυμηθούμε την πάγια θέση της Ελλάδας για το κατεχόμενο Συριακό Γκολάν...

Ο προσφάτως αποβιώσας Θόδωρος Πάγκαλος, πριν τον αρπάξει εξ' ολοκλήρου στις αγκαλιές του ο "εκσυγχρονισμός"... Όταν δεν είχε γίνει ακόμη κατορθωτή, δεν είχε ακόμη επιτευχθεί η πλήρης μετάλλαξη του ΠΑΣΟΚ της 3ης του Σεπτέμβρη του Ανδρέα Παπανδρέου, σε "εκσυγχρονισμένο" ΠΑΣΟΚ στην υπηρεσία των αμερικανοσιωνιστών! Τότε η δεξιά είχε καταγγείλει τον Πάγκαλο και στο ίδιο το ΠΑΣΟΚ, "ξεχνώντας" τις παρακαταθήκες του Ανδρέα Παπανδρέου... 11 Ιούνη 2023 Δεν ξεχνάμε τον φίλο της Πατρίδας μας, δεν συγχωρούμε τους προδότες!, ή σωστότερα υπό την επήρεια του "εκσυγχρονισμού" άσκησαν κριτική στον Πάγκαλο: "Πρόκειται για μια αρκετά άκομψη κίνηση για τα διπλωματικά δεδομένα και έθιμα"..

Δελτίο Τύπου
Η Πρεσβεία του Ισραήλ έστειλε στον Θεόδωρο Πάγκαλο τρία μπουκάλια κρασί ως δώρο εορτών με τις ευχές του Πρέσβη κυρίου Αλί Γιάχια.
Ο Θεόδωρος Πάγκαλος επέστρεψε αυτό το δώρο και ευχαρίστησε τον Πρέσβη με το ακόλουθο γράμμα:
Αγαπητέ Κύριε Πρέσβη
σας ευχαριστώ για τις τρεις φιάλες κρασιού που μου στείλατε ως δώρο εορτών.
Εύχομαι σε σας, την οικογένειά σας και σε καθέναν στην Πρεσβεία σας ευτυχισμένο τον καινούργιο χρόνο. Υγεία και πρόοδος σε όλους σας.
Δυστυχώς παρατήρησα ότι το κρασί που στείλατε, έχει παραχθεί στα Υψώματα του Γκολάν. Έχω διδαχθεί απ’ όταν ήμουν πολύ νέος να μην κλέβω και να μην δέχομαι τα προϊόντα κλοπής. Γι’ αυτό δεν είναι δυνατόν να δεχθώ αυτό το δώρο και πρέπει να σας το επιστρέψω.
Όπως γνωρίζετε, η χώρα σας κατέχει παρανόμως τα Υψώματα του Γκολάν τα οποία ανήκουν στην Συρία σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο αλλά και με πολυάριθμες αποφάσεις της Διεθνούς Κοινότητας.
Με την ευκαιρία αυτή εκφράζω την ελπίδα μου ότι το Ισραήλ θα βρει ασφάλεια εντός των διεθνώς αναγνωρισμένων συνόρων του και οι τρομοκρατικές επιθέσεις εναντίον του ισραηλινού εδάφους από τη Χαμάς ή οποιονδήποτε άλλον θα περιοριστούν και θα πάψουν οριστικά αλλά ελπίζω επίσης ότι η κυβέρνησή σας θα σταματήσει να εξασκεί πολιτική συλλογικής τιμωρίας η οποία εφαρμόστηκε σε μαζική κλίμακα από τον Χίτλερ και τις στρατιές του.
Πράξεις όπως αυτές που συμβαίνουν τούτες τις μέρες από τους ισραηλινούς στρατιωτικούς στη Γάζα μας θυμίζουν ολοκαυτώματα όπως εκείνα των Καλαβρύτων, του Δοξάτου ή του Διστόμου και οπωσδήποτε εκείνο του γκέτο της Βαρσοβίας.
Με αυτές τις σκέψεις, επιτρέψτε μου να σας εκφράσω τις καλύτερες ευχές μου για εσάς, τον ισραηλινό λαό και όλους τους λαούς της δικής μας περιοχής του κόσμου.

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, ειδικότερα σήμερα με την εθνοκάθαρση στην Παλαιστίνη και θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
Στο "VK": ΕΔΩ
 
Top