Της Ιωάννας Υψηλάντη
Θέλω να είναι απλώς ένα γαύγισμα, από έναν σκύλο, που δεν θα πρέπει να... φοβάμαι.
Θέλω να είναι μια παρανόηση, που δεν θα επιβεβαιωθεί.
Θέλω η γη να πάρει ανάποδες στροφές και ο κόσμος να γυρίσει 40 χρόνια πίσω. Και να ακινητοποιηθεί εκεί.
Αλλιώς, ο Ηρώδης θα ξαναμπεί στην Παλαιστίνη, σφάζοντας μωρά.
Αλλιώς, ο Ιούδας της ανθρωπότητας, θα προδώσει σύμμαχους και εχθρούς, για τα 30 αργύρια, ανοίγοντας την πύλη της κόλασης του πολέμου, σε όλη την Μέση Ανατολή, βάζοντας στόχο την Ασία.
Και θα το κάνει ξανά "διά αντιπροσώπου". Το Ισραήλ αυτή την φορά.
Ας το σκεφτούν πολύ οι Ισραηλίτες, πριν πέσουν στην Αμερικανική παγίδα, εισβάλλοντας στην Γάζα. Σκοτώνοντας άμαχο πληθυσμό. Η φυλή τους θα σβήσει απ΄τον χάρτη.
Οι ΗΠΑ βαδίζουν σταθερά, προς την κλιμάκωση του πολέμου, χρηματοδοτώντας και εξοπλίζοντας το Ισραήλ και βάζουν φωτιά στην Μέση Ανατολή. Η Χαμάς είναι απλώς το απαραίτητο πρόσχημα, για τους προ ετών σχεδιασμούς τους.
Η προειδοποίηση του Πούτιν, χθες, ήταν σαφής. Τα πολεμικά αεροσκάφη της Ρωσίας, φορτωμένα με τις Κινζάλ θα περιπολούν σε όλον τον εναέριο χώρο των διεθνών υδάτων.
Αυτό σημαίνει ότι στην πρώτη ρουκέτα που θα εκτοξευθεί, στο πρώτο αεροπλάνο που θα ρίξει βόμβα, από τα αεροπλανοφόρα των ΗΠΑ, στην Ανατολική Μεσόγειο, προς σύμμαχο-χώρα (Ιράν, Συρία), η απάντηση θα είναι άμεση. Το πολύ σε 10΄λεπτά, τα αεροπλανοφόρα θα είναι παρελθόν. Κανείς δεν πιάνει αυτές τις ρουκέτες. Γι΄αυτόν τον σκοπό δημιουργήθηκαν.
Οι ΗΠΑ έχουν στάνταρ πλάνο επίθεσης. Πρώτα βομβαρδίζουν πόλεις και άμαχους, μετά καταστρέφουν τις αντι-αεροπορικές εγκαταστάσεις και μετά μπαίνει το πεζικό. Οχι το Αμερικανικό. Το Ισραηλινό θα μπει. Το πλάνο των ΗΠΑ υλοποιεί. Με πόσους θα πολεμήσει;; Με την Χαμάς, με την Χεζμπολάχ και με εθελοντές απ΄όλα τα Αραβικά κράτη;
Και μετά τι θα κάνει το Ισραήλ; Μια χούφτα άνθρωποι θα τα βάλουν με όλη την Μέση Ανατολή; Και όχι με την Μέση Ανατολή του 1967, ή του 1974. Τώρα οι χώρες αυτές έχουν αναπτύξει τεχνολογίες και σύγχρονες πολεμικές βιομηχανίες. Αμυντικά συστήματα και στρατηγικές πολέμου.
Η Χεζμπολάχ έχει εκπαιδευμένο στρατό και ρουκέτες που φτάνουν σε όλη την επικράτεια του Ισραήλ. Αν μία απ΄αυτές χτυπήσει τα πυρηνικά τους; Ποιες θα είναι οι επιπτώσεις σε όλη την Μέση Ανατολή; Σε όλον τον κόσμο; Για το Ισραήλ σίγουρα θα είναι το τέλος!
Γι΄αυτό Ισραηλίτες, καθαρίστε το μυαλό σας, απ΄το μίσος και την αλαζονεία του περιούσιου λαού και σκεφτείτε ψύχραιμα, πριν αποφασίσετε να καταστραφείτε και να αιματοκυλίσετε όλον τον κόσμο!

 
Top