Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Ο εθελοντής κι αφιλοκερδώς φιλάνθρωπος αντιρατσιστής Ιάσονας Αποστολόπουλος,
μαζί με τον ιταλό φιλάνθρωπο Λούκα Καζαρίνι, επικεφαλής της...

ΜΚΟ "Mare Jonio",
το καλοκαίρι του 2020, πλήρως εμβολιασμένοι, μετά από αποστολή 45 ημερών με "διάσωση" τουλάχιστον 110 ανθρώπων για τα σκλαβοπάζαρα του καπιταλισμού...

Η "φιλάνθρωπη" κι "αντιρατσιστική" ιταλική ΜΚΟ "Mare Jonio" λαμβάνει δωροδοκία 125.000 ευρώ για να μεταφέρει παράνομους μετανάστες στην Ιταλία!
Στις υποκλοπές που γίνονται από τις Δικαστικές Αρχές, ο καπετάνιος της ΜΚΟ Λούκα Καζαρίνι, ο οποίος ήταν υποψήφιος της «Άλλης Ευρώπης με τον Τσίπρα» στις ευρωεκλογές του 2014 και ίνδαλμα για τους εγχώριους αντιρατσιστές της Νατοϊκής αριστεράς, ουρλιάζει στο τηλέφωνο:
"Κερδίσαμε €125 χιλ. για 27 μετανάστες! Διάνα κάναμε, άνοιξε τη σαμπάνια!".
Έλαβαν έμβασμα 125.000 ευρώ από Δανέζικο πετρελαιοφόρο για να ξεφορτώσουν τους παράνομους μετανάστες στην Ιταλία.

Να σημειωθεί πως ο "αντιρατσιστής" καπετάνιος, Λούκα Καζαρίνι, δουλέμπορας ψυχών και φθηνών εργατικών χεριών, είναι ένας πολλαπλός εγκληματίας που βραβεύτηκε από τον Πάπα Φραγκίσκο για τη «σωτηρία των μεταναστών».

Μέσω της συντρόφισσας Francesca Quibla

"Όπου γάμος και χαρά κι η Βασίλω πρώτη μέσα"... Φυσικά... η "Αυγή" της "αριστεράς της εποχής μας", σήμερα σωστότερα της "αριστεράς του Κασσελάκη και του συζύγου του", έχει σημαία τον δουλέμπορο... Αυγή, ΛΟΥΚΑ ΚΑΣΑΡΙΝΙ, επικεφαλής της Mediterranea Saving Human: / Λούκα Καζαρίνι: Ο Πάπας στάθηκε δίπλα μας γιατί σώζουμε ανθρώπους, χωρίς προκαταλήψεις και ιδεοληψίες Το πλήρες άρθρο/ύμνος της αυγούλας: ΕΔΩ

«Το φαινόμενο της μετανάστευσης, στη διάρκεια των αιώνων, πάντα χρησίμευσε στους ισχυρούς για να αποδυναμώσουν τους καταπιεσμένους, με ενθάρρυνση της πειθούς ή με πράξεις βίας.
Δεν είναι Διεθνιστική Αλληλεγγύη η προσέλκυση των λαών μας αλλού, αλλά στη δημιουργία συνθηκών πάλης για να καταστεί αυτή η γη βιώσιμη, αυτόνομη, εθνικά κυρίαρχη.
Οι δυτικοί μας λένε:  "Η γη σας είναι αφανισμένη, φτωχή, φύγετε!" ενώ αυτοί λεηλατούν πόρους κι αξιοπρέπεια και να υποδουλώνουν τους αλλοδαπούς στις χώρες τους.
Η μετανάστευση ήταν πρώτα ένα όπλο των αποικιοκρατών. Σήμερα είναι όπλο του καπιταλισμού.
Με τον μύθο της μετανάστευσης στο κεφάλι μας, ο αγώνας μας δεν θα είχε ποτέ γεννηθεί, δεν θα κερδίζαμε την εθνική μας κυριαρχία.
Η μετανάστευση, η εγκατάλειψη της γης σου, είναι το πρώτο εμπόδιο στην Επανάσταση. Ο τελευταίος δρόμος του ιμπεριαλισμού.»
3 Ιούλη 2018: Η μετανάστευση ήταν ένα όπλο των αποικιοκρατών... σήμερα του καπιταλισμού
Η "μετανάστευση", όπως κι η φτώχεια έχουν χρήματα, είναι επικερδές "επάγγελμα φιλανθρωποφάγων"... Να θυμηθούμε με μια μικρή σταχυολόγηση;

Απρίλης 2016: Χόρχε Μπεργκόλιο (πάπας Φραγκίσκος): "Οι μετανάστες είναι ένας πλούτος"!

Μάρτης 2020: Η "καπετάνισσα" μεταφοράς δούλων για τον Σόρος & Ερντογάν στη Μυτιλήνη!

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ
 
Top