Ο Αριστείδης Αδαμόπουλος, ο άνθρωπος που κατηγορείται από την Σοφία Μπεκατώρου πως την κακοποίησε σεξουαλικά το 1998, κλήθηκε να απαντήσει, αλλά...

Συγκεκριμένα, ο νυν αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και Υπεύθυνος Γραφείου Αθλητισμού, Έφορος Κεντρικής Ελλάδος, Αριστείδης Αδαμόπουλος μίλησε στο sports3.gr λίγη ώρα αφότου έγινε γνωστό πως η Ολυμπιονίκης τον έχει κατονομάσει για την σεξουαλική της παρενόχληση.

«Ναι, πριν από λίγο έμαθα κι εγώ για το δημοσίευμα»,
ανέφερε  και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο. Θα μιλήσω πρώτα με το δικηγόρο μου», ζητώντας να μην επιμείνουν άλλο στην ερώτηση.


Αναστέλλεται η κομματική ιδιότητα του Αριστείδη Αδαμόπουλου από τη Νέα Δημοκρατία
Παράλληλα, ο καταγγελλόμενος  ως δράστης της σεξουαλικής κακοποίησης της Σοφίας Μπεκατώρου, είναι μέλος της Νέας Δημοκρατίας και αντιπρόεδρος της τοπικής Ανατολικής Αττικής. Σε ανακοίνωσή της, το απόγευμα του Σαββάτου, η ΝΔ γνωστοποίησε ότι αναστέλλεται η κομματική ιδιότητα του Αριστείδη Αδαμόπουλου, μετά τις κατηγορίες της Σοφίας Μπεκατώρου. 
«Από την πρώτη στιγμή που έγιναν οι συγκεκριμένες επώνυμες καταγγελίες, ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γ. Στεργίου αποφάσισε την αναστολή της κομματικής ιδιότητας του κ. Αδαμόπουλου και των δικαιωμάτων που απορρέουν από αυτή».
 
Top